10 yılın ardından setlere dönen Özgü Namal'ın alacağı ücret dudak uçuklattı!

Kurtlar Vadisi'nin Elif'i olarak ününe ün katan Özgü Namal, eşinin ani vefatıyla büyük bir sarsıntı yaşamıştı. Uzun süredir setlerden uzak olan Namal, 10 yıl aranın ardından yeniden ekranlara dönmek için gün sayıyor. Özcan Deniz'le birlikte rol alacak olan Özgü Namal'ın diziden kazanacağı ücret dudak uçuklattı.

Efsanevi diziler arasında gösterilen Kurtlar Vadisi'nin önemli rollerinden birine hayat veren Özgü Namal, evlenmiş çocuk sahibi olmuş ve İstanbul'u terk etmişti. Gözlerden uzak bir hayat yaşayan Namal daha sonra eşi Serdar Oral'ı 6 Ekim 2020 tarihinde kalp krizi nedeniyle kaybetmiş ve İstanbul'a çocuklarıyla dönüş yapmıştı.

Özgü Namal‘ı yıllardır birçok yapımcı setlere dönmesi için ikna etmeye çalışıyordu. Önüne açık çek koyan yapımcı ve kanal yöneticisi bile oldu. Birkaç dizi ve filme başta sıcak baksa da yazılan senaryolar içine sinmeyince teklifleri reddeden oyuncu son fikrini değiştirdi.

10 YIL ARADAN SONRA O FİYATA EL SIKIŞTI!

Uzun süredir gözlerden ve setlerden uzak duran Özgü Namal 10 yıl sonra ekrana dönmeye karar verdi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Gold Film’in patronu Faruk Turgut’la çok ses getirecek iddialı bir dizi projesi için hafta sonu el sıkıştı.

Gold Film ile anlaşan Özgü Namal, başarılı senarist Necati Şahin'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar dizisinde rol alacak. Namal, şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk kariyeriyle ön plana çıkan Özcan Deniz ile partner olacak.

10Haber'de yazan Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Meryem karakterine hayat verecek olan Özgü Namal'ın proje için İstanbul'a döneceği ve setteki çalışma saatlerinin çocuklarına uygun düzenlenmesini istediği öğrenildi. Ünlü oyuncunun diziden bölüm başı 700 bin TL istediği konuşuluyor.

Gördüğünüz tüm cimrileri unutun! Milyoner Aimee Elizabeth bir kuruşun dahi hesabını yapıyor

İLİŞKİLİ HABER

Gördüğünüz tüm cimrileri unutun! Milyoner Aimee Elizabeth bir kuruşun dahi hesabını yapıyor
Can Yaman'ın İtalya'daki kazancı şoke etti! Bakın ne kadar alıyor...

İLİŞKİLİ HABER

Can Yaman'ın İtalya'daki kazancı şoke etti! Bakın ne kadar alıyor...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0