Rihanna müzik listelerini alt üst etti! Yeni albümüyle rekor kırdı

Uzun bir aradan sonra sahalara geri dönen dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna müzik listelerini alt üst etti. Yeni albümü ile tüm dünyada büyük yankı uyandıran Rihanna, rekor kırmaya devam ediyor. Yeni albümü ile servetine servet katan şarkıcının 10 şarkısı da bir milyar dinlenmeye ulaştı.

Müzik hayatına 7 yıllık bir ara veren şarkıcı Rihanna, çıkardığı iç çamaşır markası ile ilgileniyordu. Özel hayatı ile dikkat çeken ve dünyaca ünlü şarkıcı, yeni çıkardığı müziği piyasaya sundu. Kısa sürede rekor kıran Rihanna, müzik listelerini alt üst etti. 35 yaşındaki şarkıcı, kırdığı rekoru sosyal medyadan sevdikleri ile paylaştı.

Rihanna

Rihanna

REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRDI

Ocak 2016 çıkardığı "Anti"den beri müzik dünyasına ara veren Rihanna, 7 yılın ardından yayınladığı yeni şarkılarıyla gündeme geldi. Kısa sürede 10 şarkısı bir milyar dinlenmeye ulaşmasıyla sosyal medyayı salladı.

Dokuz Grammy ödülü, 13 Amerikan Müzik Ödülü ve 12 Billboard Müzik Ödülü alan ünlü şarkıcı yeni bir rekora da böylece imza attı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Can Bonomo oğlu Roman ile keyifli anlarını paylaştı! Birlikte ip atladılar

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0