Türkan Şoray aldığı ölüm haberi ile yıkıldı! Yaşadığı büyük üzüntüyü...

Usta oyuncu Türkan Şoray'a hayranlığı nedeniyle kendini sanata adayan Metin Şamdan, hayatını kaybetti. Bu haberi alan Türkan Şoray ise büyük üzüntü yaşadı.

Yeşilçam'ın ustası Türkan Şoray'a hayranlığı ile bilinen Metin Şamdan vefat etti. Ölüm haberi ile yıkılan Şoray, büyük üzüntü yaşadı. Yaşadığı hisleri sosyal medya hesabından duyuran Şoray, yurt dışında olduğunu belirtti.

HAYRANLIĞI İLKOKUL SIRALARINDA BAŞLADI

İlkokul yıllarında Türkan Şoray'ın filmlerini izleyerek büyüyen ve daha sonralarında kendini sanata adayan Metin Şamdan'ın hayatını kaybetmesi Türkan Şoray'ı derinden yaraladı. Yaşadığı durumu aktaran Şoray, , "Çok üzgünüm. Metin Şamdan'ı kaybetmişiz. Yurt dışındayım, yeni öğrendim. Yıllardı bana sonsuz sevgiyle bağlıydı. Ne söylesem eksik kalır, mekânın cennet olsun. Seni unutmayacağım sevgili Metin Şamdan." sözleri ile dile getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Burak Özçivit'ten büyük cesaret! Yükseklik korkusunu yenmek bakın ne yaptı

Sihirli Annem'in yıldızı Çilek'in yeni hali beğeni topladı!

İLİŞKİLİ HABER

Sihirli Annem'in yıldızı Çilek'in yeni hali beğeni topladı!
CZN Burak'tan rekor! Threads camiasında gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak'tan rekor! Threads camiasında gündem oldu
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0