Sezen Aksu yalısında şoke eden olay! Saplantılı hayranıyla başı dertte

Şarkıcı Sezen Aksu'nun Beykoz'da bulunan denize sıfır yalısında korku dolu anlar yaşadı. Azerbaycan uyruklu L.M. adlı kadın Ekim 2022’de Sezen Aksu'nun İstanbul Kanlıca'daki yalısına girdi.

Geçtiğimiz Ekim ayında Sezen Aksu’nun Beykoz Kanlıca’daki yalısında korku dolu anlar yaşandı. Bir kadın gece 02.00 sıralarında Aksu’ya ait yalının zilini çaldı. Kendisini engellemeye çalışan güvenlik görevlisini itip Sezen Aksu'ya ulaşmaya çalışırken, "Hepinizi öldürürüm" diye tehditler savurdu.

Sezen Aksu saplantılı hayranıyla başı dertte

Sezen Aksu saplantılı hayranıyla başı dertte

GÖZALTINA ALINDI

Polisin gözaltına aldığı kadın hakkında Sezen Aksu şikayetçi oldu. İşlemleri için emniyete götürülen Lale Arif M.’nin daha önce de Sezen Aksu’nun kapısına dayandığı ortaya çıktı.

DÖRT KEZ YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Sanatçı ifadesinde, "Bu şahıs mart, mayıs, temmuz ve ekim aylarında dört kez evime gelip kapıyı zorladı. Bir seferinde evimin iskelesine yanaşıp yıkıma sebebiyet verdi. Daha önce 'hayranım' diyerek şikayetçi olmamıştım. Ancak rahatsızlık boyutu arttı" dedi. 

Sezen Aksu saplantılı hayranıyla başı dertte

Sezen Aksu saplantılı hayranıyla başı dertte

Lale Arif M. hakkında ‘kişilerin huzur ve sükununu bozma, tehdit, hakaret’ suçlarından işlem başlatıldı. Lale Arif M.’nin işlemlerinin ardından sınır dışı edildiği öğrenildi.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI 

Öte yandan kadının kapıya dayandığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Lale Arif'in dakikalarca kapıda beklediği ve güvenlik görevlilerine rağmen içeriye girmeye çalıştığı görüldü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İzmir’de tatilcilerin zor anları! Denizde oluşan hortum sahili dağıttı

CZN Burak'tan rekor! Threads camiasında gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak'tan rekor! Threads camiasında gündem oldu

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0