Oyuncu Jessica May tarihi film için hazırlıklara başladı!

Brezilyalı oyuncu ve model Jessica May 1300'lü yıllarda geçen bir filmde rol alacak. Türk Tarihi üzerine kitaplar okumaya başlayan Jessica May, "Bu ülkenin tarihini hep merak etmişimdir" dedi.

Geçtiğimiz aylarda Türk vatandaşlığı almasının sevincini yaşayan ünlü oyuncu Jessica May, Etiler'deki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı.

YENİ PROJE MÜJDESİNİ VERDİ!

Türk tarihi ile ilgili kitaplarla görüntülenen Jessica May, "Bu ülkenin tarihini hep merak etmişimdir. Zaten elimden geldiğince araştırıyordum ama şimdi daha detaylı araştırmam gerekecek çünkü yakın zamanda 1300'lü yıllara kadar uzanan ve günümüze de değinen, beni çok heyecanlandıran bir filmde rol alacağım" dedi.

Sinema filmi için at binicilik dersleri de almaya başlayacağını söyleyen oyuncu "Kendimi çok şanslı hissediyorum" şeklinde konuştu.

Gelin kendini havuzda buldu! Düğünde başına öyle bir şey geldi ki...

İLİŞKİLİ HABER

Gelin kendini havuzda buldu! Düğünde başına öyle bir şey geldi ki...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0