Çanakkale'de ev yaptıran Öykü Gürman'dan radikal karar!

Ünlü şarkıcı öykü Gürman Çanakkale'de annesinin satın aldığı araziye ev yaptırmıştı. 1 milyon TL evin inşaatı için harcayan Gürman Çanakkale'de çıkan yangınlar sonrası düğününü ertelemek zorunda kaldı.

İkizi Berk Gürman ile birlikte söylediği ''Evlerinin Önü Boyalı Direk'' şarkısıyla tanınan ünlü şarkıcı ve oyuncu öykü Gürman aldığı kararla herkesi şaşırttı. 4 yıldır birlikte olduğu Fatih İçmeli ile eylül ayında evlenmeyi planlayan Gürman Çanakkale'de annesinin satın aldığı, 200 zeytin ağacının olduğu geniş araziye 2 katlı bir taş ev yaptırmıştı.

Gürman, bu yaz inşaatı biten ev için 1 milyon TL'den fazla para harcadı. Geçtiğimiz günlerde Çanakkale'de çıkan yangın üzerine kötü günler geçiren Gürman, evi etkilenmediği için şanslı olduğunu söyledi.

YANGIN HABERİNE ÇOK ÜZÜLDÜ!

Gürman, dört yıldır birlikte olduğu Fatih İçmeli ile eylül ayında evlenmeyi planlıyordu. Sinema filmi, program ve konser temposu nedeniyle oldukça yoğun olan Gürman, bir de evinin bulunduğu şehirde yangın çıkması üzerine çok üzüldü.

DÜĞÜNÜ ERTELEDİ

Ünlü şarkıcı, nişanlısıyla konuşup düğünü 2024 yılına erteledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Şarkıcı Kibariye'den Başkan Erdoğan ve Emine Erdoğan'a: Sizi Yaradana kurban

Kim Milyoner Olmak İster’de dikkat çekti! Seyirci jokerini kullanan...

İLİŞKİLİ HABER

Kim Milyoner Olmak İster’de dikkat çekti! Seyirci jokerini kullanan...
Otobüs yolculuğunda rezalet: Namaz kılan kadına hakaret yağdırdılar

İLİŞKİLİ HABER

Otobüs yolculuğunda rezalet: Namaz kılan kadına hakaret yağdırdılar
Merter Moda haftasında ünlüler rüzgarı! Ünlü top modeller bu defilede buluştu

İLİŞKİLİ HABER

Merter Moda haftasında ünlüler rüzgarı! Ünlü top modeller bu defilede buluştu

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Ali 8 ay önce

1 milyona ve taş ev? 10 olmasın.

Toplam 1 beğeni