Yonca Evcimik'ten ailesi için anlamlı hareket! Anne babasının hayrına lokma dağıttı.

Yazın sık sık Muğla'ya giden ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, ailesi için anlamlı bir harekette bulundu. Evcimik vefat eden anne ve babasının hayrına vatandaşlara lokma dağıttı.

"Abone, Kendine Gel, 8.15 Vapuru, Bandıra Bandıra, Sallayalım Dünyayı" gibi şarkılarıyla ve Çılgın Bediş karakteri ile hafızalara kazınan sanatçı Yonca Evcimik geçtiğimiz günlerde tatil beldesi Bodrum'da görüntülenmişti. Yaz mevsiminde sık sık Muğla'ya giden sanatçı pandemi süresi boyunca ailesiyle bir arada olduğunu ve bundan büyük mutluluk duyduğunu dile getirmiş ve hayatını kaybeden anne ve babası için bir hayırda bulunmak istemiş.

Yonca Evcimik

Yonca Evcimik

Yonca EvcimikİLİŞKİLİ HABERYonca Evcimik'i sarsan haber! Ünlü şarkıcının annesi hayatını kaybetti

Ailesiyle gündeme gelen Evcimik, 2 yıl önce kaybettiği annesi Kadriye Evcimik ile 36 yıl önce kaybettiği babası Kenan Evcimik için kurulan tezgahta anne babasının hayrına lokma dağıttı.

Yonca Evcimik anne babasının hayrına lokma dağıttı

Yonca Evcimik anne babasının hayrına lokma dağıttı

"ÖMRÜMÜZ YETTİĞİNCE HER SENE..."

Her yıl 1 Eylül'de rahmetli anne ve babası için böyle bir hayır işlediğini ifade eden Evcimik, "Annemi 5 Ağustos'ta, babamı da 30 Eylül'de kaybetmiştim. Bunun ortasında 1 Eylül'de her sene lokma döktürme kararı almıştım. Geçen sene de buradaydık. Ömrümüz yettiğince her sene döktüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Yonca Evcimik hayır lokması dağıttı

Yonca Evcimik hayır lokması dağıttı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

FF

 

Serdar Ortaç'tan bomba itiraf! 53 yaşındaki Serdar Ortaç evleniyor

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç'tan bomba itiraf! 53 yaşındaki Serdar Ortaç evleniyor
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

VatandaŞ 7 ay önce

Allah kabul etsin, Yalnız lokma döktürünce ne oluyor bilmiyorum da, 5 vakit namaz kılıp,Kur'an okuyan evladı olan mevtaya kabirde ikramlar oluyor diye biliyorum.