Ömer dizisinin Haluk'u Rüzgar Aksoy evlendi! Düğün pozları büyük beğeni topladı

Ömer dizisinin Haluk'u olarak izleyici karşısına geçen başarılı oyuncu Rüzgar Aksoy dünya evine girdi. Ünlüler dünyasından çok sayıda davetlinin yer aldığı düğünde çiftin düğün fotoğrafları çok konuşuldu.

İlk oyunculuk deneyimi bir döneme damgasını vuran Adanalı dizisi ile yaşayan başarılı oyuncu Rüzgar Aksoy, uzun süredir birliktelik yaşadığı dans sanatçısı Yasemin Sancaklı ile dünya evine girdi. Şimdilerde Ömer dizisindeki Haluk karakteri ile izleyici karşısına geçen ve büyük beğeni toplayan Aksoy ile Sancaklı çiftinin düğününe ünlüler dünyasından isimler akın etti.

Rüzgar Aksoy dünya evine girdi

Rüzgar Aksoy dünya evine girdi

Oyuncu Rüzgar AksoyİLİŞKİLİ HABEROyuncu Rüzgar Aksoy'un elini köpek parçaladı! Rüzgar Aksoy kimdir?

DÜĞÜN POZLARI BEĞENİ TOPLADI

Polonezköy'de düzenlenen bir kır düğünüyle dünya evine giren çiftin düğün pozları da büyük ilgi gördü. Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinin de yer aldığı düğünde çiftin nikah şahitliğini yapan isimler arasında Bora Cengiz ve Yiğit Uçan da vardı.

 Rüzgar Aksoy ve Yasemin Sancaklı

Rüzgar Aksoy ve Yasemin Sancaklı

Instagram hesapları üzerinden ortak bir paylaşımda bulunan çift paylaşımlarına "Rüya gibi geldi geçti… çok güzeldi. Bize gönül verip anılarımızı paylaşan tüm dostlara teşekkür ederiz. Harika insanlarla yolarımız kesişmiş. Ailemize, dostlarımıza emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. İyi ki siz" notunu düşerek mutluluklarını paylaştı.

Ömer dizisi Haluk

Ömer dizisi Haluk

Rüzgar Ersoy

Rüzgar Ersoy

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

CZN Burak hasta mı, neden ameliyat oldu? Sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama

Ceylan yeni oyuncağına servet ödedi! Plakasındaki detay şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Ceylan yeni oyuncağına servet ödedi! Plakasındaki detay şaşırttı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0