Fikret Kuşkan'dan radikal karar! Tası tarağı toplayıp bakın nereye yerleşti!

Usta oyuncu Fikret Kuşkan'dan radikal karar. Fikret Kuşkan da İstanbul'dan taşınma kararı alan ünlüler arasında yer alıyor. Tası tarağı toplayıp bakın nereye yerleşti.

Bodrum Türk Filmleri Haftası için yapılan basın toplantısına Bodrum’da yaşayan oyuncular da katıldı. Babam ve Oğlum, Dönersen Islık Çal, Mucize gibi pek çok başarılı yapımda yer alan oyuncu Fikret Kuşkan toplantıda aldığı bir kararı da açıkladı.

Bodrum Türk filmleri Haftası basın toplantısında Bodrum’a yerleşme kararı hakkında konuşan Fikret Kuşkan şunları söyledi:

“4-5 yıldır planladığımız bir şeydi. İstanbul fazla büyüdü o yüzden ailem ve benim için çok doğru bir karar olduğuna inanıyorum. Burası bizim için sakin bir liman” dedi.

Rocky'nin yıldızı Sylvester Stallone Papa Francis'e meydan okudu!

İLİŞKİLİ HABER

Rocky'nin yıldızı Sylvester Stallone Papa Francis'e meydan okudu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Bülent DUMAN 7 ay önce

iyi de koca ülkede başka yer mi yok.inle bodrum niyr