Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge'nin abisi oyuncu çıktı! Meğer EDHO'nun yıldızıymış

Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge'nin abisi herkesi şaşırttı. Geçtiğimiz günlerde eski eşinin oyunculuğuyla ile gündeme gelen ünlü voleybolcu, bu kez de abisi ile dikkat çekti. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncularından Gizem Örge'nin abisi de ünlü çıktı.

2023 CEV Avrupa Şampiyonası finali ile tarihi bir zafere imza atan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yetenekli oyuncularından Gizem Örge, bu sefer abisi Hakan Örge ile gündeme geldi. Ünlü voleybolcunun ağabeyinin oyunculuk yaptığı ortaya çıktı. Gizem Örge, özel hayatıyla merak edilmeye başlandı.

Başarılı spor kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Gizem Örge'nin ağabeyi Hakan Örge, daha önce 'Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı', 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' ve 'Kızılelma Bir Fetih Öyküsü' gibi dizilerde yer almıştı.  'Mehmetçik Kut’ül Amare' ve 'Milat' yapımlarındaki oyunculuğu ile performansını kanıtlayan Hakan Örge, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde oynadığı 'Seçkin' karakteri sayesinde şöhreti yakalayarak kariyerinde bir ilke imza atmıştı .1985 doğumlu olan tiyatro oyuncusu aynı zamanda sahne ve oyunculuk eğitimleri de veriyor. 

İşte ünlü voleybolcunun oyuncu ağabeyi Hakan Örge;

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı'dan All Star açıklaması: "Aynı şeyi iki kere..."

Yalı Çapkını dizisine sürpriz transfer! Cemre Gümeli kadroya dahil oldu

İLİŞKİLİ HABER

Yalı Çapkını dizisine sürpriz transfer! Cemre Gümeli kadroya dahil oldu
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0