Fox TV o dizi için erken final kararı aldı! Ruhun Duymaz dizisi ekranlara veda ediyor

Diziler için özellikle son dönemlerde sık sık gündeme gelen erken final kararı şimdi de Fox TV'nin o dizisini vurdu. Yaz sezonuyla ekranlara gelen yapım "Ruhun Duymaz" için final kararı verildi. İşte Ruhun Duymaz dizisinin final tarihi...

Yaz sezonun açılmasıyla ekranlarda yer alan birçok dizi sezon finali yaparken, yaz dizileri olarak adlandırılan diziler de sezona iddialı girişler yapmıştı. Genelde yaz sezonu boyunca devam eden bu yaz dizilerinin bir kısmı zaman zaman beğeni kazanarak yeni sezonda da devam kararı alabilirken bir kısmı ise erken final kararı alarak yayın hayatlarını sonlandırıyor. Erken final kararı alan bu dizilerden biri de Fox TV'de yayınlanan "Ruhun Duymaz" adlı dizi oldu. Birçok ünlü ismi kadrosunda bulunduran ve başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Burcu Özberk'in yer aldığı dizi için erken final kararı verildi.

Ruhun Duymaz

Ruhun Duymaz

Şükrü ÖzyıldızİLİŞKİLİ HABERŞükrü Özyıldız'dan filmleri aratmayacak sahne! Galata'nın ortasında hırsız kovaladı

EKRANLARA VEDA EDİYOR!

Cumartesi akşamları izleyicisiyle buluşan dizi bu cumartesi 8. bölümü ile ekranlarda olacak. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; reytinglerde istediği başarıyı elde edemeyen dizi 9. bölümü ile erken final yapacak. Final kararını duyan dizinin hayranları sosyal medyadan "Gayet güzel gidiyordu neden final?", "Burcu artık yaz dizileri yapmamalı", "Biz çok sevmiştik" yorumlarını yaparak karara tepkilerini gösterirken izleyicilerin bir kısmı da "Diziden haberimiz bile yoktu" yorumunu yaptı.

Ruhun Duymaz için erken final kararı

Ruhun Duymaz için erken final kararı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Annesinden izin almak için söylediği sözler gündem oldu! Arkadaşıyla oynamak isteyen çocuk...

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 4

patroklos 7 ay önce

bir muhtesem dizi ruhun duymaz gibi ulkeniz icinde hic taktir edilmediniz ,yazik. diger ulkerler interneten değer verdiler ve her bolum en azından 2 milion ızleyeler vardi. geçmişin olsun FOX .Sana kalsayidi ne CUKUR ne ICERDE ne KARA SEVDA ne de KUZEY GUNEY izlemezdik. Dilbilgisi hatalarım için özür dilerim, Türkiye'den değilim ama denedim. An outsider

numan 7 ay önce

9 Oğuz dizisi devam etsin

Tepki 7 ay önce

Şeref yoksunları ohhhhhh iyi olmuş..!

talip 7 ay önce

Senaryo konu dizi sektör kabızları. Kendilerine sinema emekçileri denen yapımcılar vs yaptığınızı ilkokul müsamerelerinde bile yapmıyorlar. Ürettik dediğiniz beş para etmez konusuz 3ü bir arada film tadında çekimlerinizi alın gidin milletin başından bıktık artık sizlerin Hint bolywood tarzı dizilerinizden ve sinema filmlerinizden .