Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Celal Al'dan üzen haber: Ya Şafii Ya Allah!

TRT1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'daki başarılı performansıyla adından söz ettiren oyuncu Celal Al, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Kız kardeşinin sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren Al, sevenlerinden dua istedi.

YASEMİN.COM / NURSENA AKBABA

Yayınlandığı dönemin en popüler yapımlarından "Diriliş Ertuğrul" dizisinde oynadığı "Abdurrahman" karakteriyle büyük beğeni toplayan Celal Al, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla sevenlerinden dua istedi.

Celal Al

Celal Al

"YA ŞAFİİ YA ALLAH"

Kız kardeşi Hüsna Al'ın uzun bir süredir böbreklerinden kaynaklı sağlık sorunları yaşadığını dile getiren ünlü yıldız, "Ya Şafii Ya Allah" başlıklı bir paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

"Şu an hastanede yoğun bakımda yatıp durumu ağır olan kız kardeşim Hüsna Al ve bütün ağır hastalarımızın şifa bulup sağlıkla dünya hayatına devam etmesi için dualarınızda anmanızı ve Kur'an-ı Kerim okuyup hatimler bağışlamanızı rica ediyorum. Şimdiden hepinizden Allah razı olsun."

Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırırken sevenlerinden çok sayıda 'Geçmiş Olsun', 'Allah Şifa Versin' şeklinde mesajlar geldi.

Celal Al sevenlerine seslendi

Celal Al sevenlerine seslendi

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 10

zeliş 7 ay önce

Allah şifa versin tez zamanda ayağa kalksın inşallah

Erkan 7 ay önce

Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin, Sizin de yar ve yardımcınız olsun.

osman 7 ay önce

Rabbim şafii ismi ile şifa nasip etsin.Tüm hastalarımızada acil şifalar versin

Cavit 7 ay önce

ALLAH bütün hasta kullara acil Yasin-i şifanın şifasını versin. ALLAH bütün hasta kulları sevdiklerine bağışlasın.

1878 7 ay önce

Rabbim hastalarımıza Şafi( CC) ismi azam hürmetine şifa nasip eylesin İnşa'Allah.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun