Kuruluş Osman tekrar bölümüyle rekor kırdı! Rakiplerini geride bırakıp zirveye oturdu

Ekranların fenomen yapımı "Kuruluş Osman", önceki akşam yayınlanan 132. bölüm tekrarıyla yine zirvede yer aldı. Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı dizi, rakiplerini sollayarak izleyenleri ekran başına kilitledi.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni yapımı "Kuruluş Osman", sürükleyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla her hafta izleyenleri ekran başına kilitliyor. Tekrar bölümleriyle dahi zirveye yerleşen başarılı yapım, önceki akşam rakiplerini sollayarak büyük bir başarıya imza attı.

Kuruluş Osman

Kuruluş Osman

Total grubunda 5,40 reyting ve 13,97 izlenme oranı alarak yeni bölümü yayınlanan MasterChef Türkiye All Star'ı geride bırakarak Total grubunun en çok izlenen yapımı olan Kuruluş Osman'ın tekrar bölümü aynı zamanda ABC1 grubunda 5.09 reyting ve 12,84 izlenme oranı, AB grubunda ise 3,64 reyting ve 10,96 izlenme oranı elde ederek tüm grupların en çok izlenen dizisi oldu. 

Kuruluş Osman tekrar bölümü

Kuruluş Osman tekrar bölümü

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Kuruluş Osman'ın önceki akşam milli yas nedeniyle 132. bölüm tekrarı izleyicilerle buluştu. Konu hakkında Kuruluş Osman'ın yapımcılığını üstlenen Bozdağ Film, şu açıklamalarda bulundu:

"İsrail'in Gazze'de hastaneye yaptığı saldırıda, yüzlerce Filistinli kardeşimizi katletmesi nedeniyle ülkemizde 3 günlük milli yas ilan edilecektir. Bu sebeple bu akşam yayınlanacak olan Kuruluş Osman dizimizin yeni bölümü yayınlanmayacak, geçen haftaki bölümün tekrar yayını olacaktır. Gazze'de yaşanan saldırıların bir insanlık suçu olduğunu belirtip; çocuk, kadın ve sivillere yönelik yapılan saldırıları bir kez daha şiddetle kınıyoruz."

Kuruluş Osman dizisinden kareler

Kuruluş Osman dizisinden kareler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İsrail Bayrağını direkten söküp atan karga! O anlar işte böyle kaydedildi

Taylor Swift’in koruması İsrail ordusuna katıldı! Askeri üniformasıyla seslendi

İLİŞKİLİ HABER

Taylor Swift’in koruması İsrail ordusuna katıldı! Askeri üniformasıyla seslendi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0