Neslihan Atagül'den Cumhuriyetin 100. Kuruluş yılına özel ödül konuşması!

Her sene geleneksel olarak düzenlenen Hacettepe Üniversitesi Kristal Geyik Ödül Tören’inin bu sene 5'incisi düzenlendi. Hacettepe Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen ödül töreninde bu sene, ünlü oyuncu Neslihan Atagül, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü aldı. Yaptığı ödül konuşması sırasında Cumhuriyetin 100. Kuruluş yılına dikkat çeken ünlü oyuncu, sosyal medyada gündem oldu.

Geçtiğimiz sezonda eşi Kadir Doğulu ile yer aldığı Gecenin Ucunda isimli dizisiyle ekranlara geri dönen ünlü oyuncu Neslihan Atagül, Hacettepe Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği 5’inci Kristal Geyik Ödül Tören’ine katıldı. Yer aldığı popüler yapımlarda gösterdiği oyunculuk performansları ile adından sık sık bahsettiren ünlü oyuncu, katıldığı ödül töreninde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünün sahibi oldu. Oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu, yaptığı ödül konuşmasının ardından sosyal medyada gündem oldu. 

Neslihan Atagül ödül töreni

Neslihan Atagül ödül töreni

YAPAMAZSIN DİYENLERE İNAT!

Hacettepe Üniversitesi öğrencilerinin bu yıl 5. sini düzenlediği Kristal Geyik Ödül Tören’i katılımcılarının yanı sıra sosyal medyada da yoğun ilgi gördü. 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Neslihan Atagül, yaptığı konuşma sırasında Cumhuriyetin 100. Kuruluş yılına dikkat çekerek büyük beğeni aldı. Hakkında çıkan haberlere değinerek oyunculuk kariyerinde yaşadığı zorluklardan bahseden ünlü oyuncu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e 'yapamazsın' diyenleri salonda bulunan öğrencilere hatırlattı. Sözlerine öğrencilerin kendilerine inanmaktan asla vazgeçmemeleri gerektiğini söyleyerek devam eden Neslihan Atagül, ödül konuşmasının ardından öğrencilerden yoğun ilgi gördü. 

 Neslihan Atagül ödül töreninde

Neslihan Atagül ödül töreninde

Ünlü oyuncu, aldığı ödülü ayrıca Instagram hesabından paylaşarak Hacettepe Üniversitesi öğrencilerine teşekkürlerini iletti. Neslihan Atagül'ün paylaşımı sosyal medyada binlerce beğeni aldı. 

İşte, Neslihan Atagül'ün Instagram paylaşımı;

 Neslihan Atagül ödül paylaşımı

Neslihan Atagül ödül paylaşımı

Atilla Taş ile ilgili mahkeme kararını verdi! 2 yıl 2 ay hapis cezası

İLİŞKİLİ HABER

Atilla Taş ile ilgili mahkeme kararını verdi! 2 yıl 2 ay hapis cezası
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0