Ceylan'dan evlenme kriteri: Erkek hesabı ödeyecek elime bakmayacak!

Geçtiğimiz akşam bir mekanda sahne alan ünlü şarkıcı Ceylan'ın özel hayatına dair açıklamaları hayranlarını şoke etti. Evleneceği kişide aradığı özellikleri sıralayan ünlü ismin "Erkek benim elime bakmayacak. Bir yere gittiğim zaman erkeğim hesabı ödeyecek. Davul bile dengi dengine." sözleri sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan şarkıcı Ceylan, yüzüne yaptırdığı estetik işlemlerden dolayı tanınmayacak hale geldi. Sık sık imajını yenileyen ünlü isim, önceki gün yeni haliyle Maslak 1453'teki bir mekanda sahne aldı.

Ceylan

Ceylan

"BEN ÖNCE MERHAMET VE VİCDAN ARARIM"

Birbirinden hit parçalarıyla sevenlerine adeta müzikal bir şölen yaşatan ünlü şarkıcı, sahne öncesi özel hayatına dair merak edilen detayları yanıtladı. Şu sıralar kendisini işine verdiğini dile getiren Ceylan, "Hayatımda şu an sadece iş var. Kimse yok hayatımda, seçiciyim. Kriterlerim çok benim. Kolay kolay kimseyi almam hayatıma. Alırsam da kolay kolay bırakmam. İnsana en güzel yakışan şey merhamet. Ben önce merhamet ve vicdan ararım. Mutfağından geldiğim için her şeyin, ciğerini biliyorum insanların." ifadelerini kullandı. 

Ceylandan özel hayat açıklaması

Ceylandan özel hayat açıklaması

"DAVUL BİLE DENGİ DENGİNE"

Evleneceği kişide aradığı özelliklere de değinen Ceylan'ın "Erkek dediğin çalışacak. Çalışmayan erkek istemiyorum. Erkek benim elime bakmayacak. Bir yere gittiğim zaman erkeğim hesabı ödeyecek. Davul bile dengi dengine." şeklindeki sözleri ise gündem oldu.

Ceylandan özel hayat açıklaması

Ceylandan özel hayat açıklaması

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

MasterChef All Star'da elenen son isim eski şampiyon oldu! Mehmet şef o ismi tebrik etti

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in lüks evleri gündem oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in lüks evleri gündem oldu!
Antik Mısır'da işe gelmeme sebepleri ortaya çıktı: Mumyalama detayı şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Antik Mısır'da işe gelmeme sebepleri ortaya çıktı: Mumyalama detayı şaşırttı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

misafir 5 ay önce

şimdiki erkekler hanım çalışsın diyor.:)

Köstebek 5 ay önce

Kadın haklı. Ama adamı yanlış yerlerde arıyor

tepki 5 ay önce

ara bulursun herkes bir enayi ariyor hesap lusk yerde ne kadar haberin var mi gelirin var ise her sey ortak adece yatak da bes dk sey icin o zaman kariyi ne yapacaksin gidersin parasi ile kariya o daha ucuz

tuncay 5 ay önce

kadın dediğinde feministlik adı altında erkeği ezmeyecek

MB İSKENDERUN LU 5 ay önce

Hesabı ödeyecek erkeğin senin yanında ne işi var

Yorumların Tümünü Okuyun