Melisa Sözen'den radikal karar! Görenler hayrete düştü

Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?' dizisiyle izleyici karşısına çıkan Melisa Sözen imaj değişikliğiyle şaşırttı. Saçlarını kısacık kestiren oyuncuya "Eskiye dön" yorumları yağdı.

Televizyon ekranlarında Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Alya karakteriyle akıllarımıza kazınan Melisa Sözen, imaj değişikliğine giderek saçlarını kestirdi. Yeni imajıyla verdiği pozları Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sunan Sözen hayranlarını ikiye böldü. Bir kısım oyuncunun yeni imajını çok beğenirken bir kısım da eski saçlarına dönmesi gerektiğini söyledi.

Sözen'in yeni saçlarına Demet Evgar, Tanem Sivar, Pınar Deniz, Ezgi Mola, Biran Damla Sönmez, Burcu Biricik, Şükran Ovalı ve Didem Balçın gibi ünlü isimlerde destek yorumu geldi.

İşte oyuncunun yeni imajı:

Yorumlarda buluşalım...

Yorumlarda buluşalım...

Gamze Özçelik Filistin dramına sessiz kalmadı! Filistinli ve Lübnanlılara yardım götürdü

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik Filistin dramına sessiz kalmadı! Filistinli ve Lübnanlılara yardım götürdü
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Cemaldemir 5 ay önce

Sahane cok güzel hep böyle kal