Brezilyalı TV yıldızının şaşırtan ölümü! Dizlerindeki yağı aldırmak için bıçak altına yatmıştı

Dizlerindeki yağları aldırmak için bıçak altına yatan Brezilyalı televizyon yıldızı Luana Andrade'den sevenlerini üzen haber geldi. 29 yaşındaki Brezilyalı yıldızın ameliyat esnasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Dizlerindeki yağları aldırmak için haftanın başında Sao Paola'daki Sao Luiz Hastanesi'nde ameliyat olan Brezilyalı televizyon yıldızı Luana Andrade'nin ölümü herkesi şaşkınlığa uğrattı. Andrade'nin ameliyat sırasında nefes alma güçlüğü çektiği ve kalp krizi gibi komplikasyonlar sonucunda hayatını kaybettiği öğrenildi. Hastane tarafından yapılan açıklamada Brezilyalı yıldızın ameliyat sırasında kriz geçirdiği ve ameliyata hemen son verildiği ancak kanın damar yolunu tıkaması nedeniyle genç kadının hayatını kaybettiği bildirildi.

Luana Andrade

Luana Andrade

"HAYATIMIN EN BÜYÜK KABUSUNU YAŞIYORUM"

Modellik yapan ve kendisine ait bir giyim markası bulunan Andrade'nin erkek arkadaşı João Haddad sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Hayatımın en büyük kabusunu yaşıyorum" ifadelerini kullanarak acı haberi duyurdu.

 Luana Andrade hayatını kaybetti

Luana Andrade hayatını kaybetti

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Feyza Civelek'in yıllar önce yaşadığı olay ekrana taşındı! Yeni dizi Sandık Kokusu ne anlatıyor?

Nagihan Karadere cezaevindeki Dilan Polat'a adeta öfke kustu! "Beter olsun dolandırıcılar"

İLİŞKİLİ HABER

Nagihan Karadere cezaevindeki Dilan Polat'a adeta öfke kustu! "Beter olsun dolandırıcılar"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0