Usta oyuncu Mahir Günşiray'a acı haber! Eşi vefat etti

Usta oyuncu Mahir Günşiray'ın çocuk kitabı yazarı ve çizeri eşi Claude Leon Günşiray yaşamını yitirdi. 26 yıllık eşinin ölümüyle kahrolan oyuncudan henüz bir açıklama gelmedi.

Mahir Günşiray’ın eşi Claude Leon Günşiray yaşamını yitirdi. Claude Leon Günşiray’ın vefat haberi Tiyatro Oyunevi’nin sosyal medya sayfasından yapılan paylaşımla duyuruldu.

"ÇOK BÜYÜK BİR BOŞLUK"

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Tiyatromuzun sahne tasarım cadısı, beyni, emektarı; çocuk kitaplarının muhteşem yaratıcı çizeri, fotograf ve enstalasyon dehası; kocası Mahir Günşiray’ın yirmialtı yıldır ona her gece sarılarak yattığı kadını, aşkı, aklı, hayatı; kalbinin en değerli parçası oğlu Asya Birsel’in bir tanesi, incisi, sırdaşı, dert ortağı; Jean-Claude ve Nuria Leon’un sevgili biricik kızları; Laure ve Fabrice’in şahane espritüel kardeşi; tüm Leon ailesinin sevgilisi; Can Günşiray’ın cici annesi; Baluna’nın kaptan karısı, sadık, güvenilir çıpacısı; denizlerin meleği; bu eşsiz ve özel kadını o kadar çok seven arkadaşı var ki, karada denizde havada, üç cihanda, onların hepsinin unutulmaz varlığı; ben buradayım demeyen, kendini görünmez yapabilme yeteneğinin şahikası Claude Leon Günşiray artık bizimle birlikte değil. Çok büyük bir boşluk... Tarifsiz bir acı... Her zaman sıcak bedeninin kokusu... Sevmeyi bilen... Sevmeyi öğreten ruhu her daim bizimle kalacak.

Norveçli sanatçı Hilary Allison'dan Filistin'e destek! Konser sırasında...

İLİŞKİLİ HABER

Norveçli sanatçı Hilary Allison'dan Filistin'e destek! Konser sırasında...
Yıldız Çağrı Atiksoy'un acı günü: Babaannesi vefat etti

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Çağrı Atiksoy'un acı günü: Babaannesi vefat etti

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0