Bihter filminin Adnan'ı Osman Sonant filmin galasına katılmadı!

Bihter filminde Adnan rolüyle başrollerden birini canlandıran Osman Sonant, filmin galasına katılmadı. Ünlü oyuncu bakın neden galaya katılmamış...

16 Kasım'da Amazon Prime'da vizyona giren Bihter filminin oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Helin Kandemir, Hande Ataizi, Nezaket Erden ve Ebru Özkan gibi oyuncular yer alıyor. Kanal D'nin sevilen ve üstünden geçen yıllara rağmen hâlâ adından söz ettiren Aşk-ı Memnu dizisinden sonra dizinin sevenleri gözlerini Bihter filmine çevirmişti. Dün seyirciyle buluşan Bihter filminin galası ise önceki gün Sait Halim Paşa yalısında gerçekleşti. Galada, Adnan karakterini oynayarak başrol oyuncusu olan Osman Sonant'ın olmadığı dikkatlerden kaçmadı.

osman sonant

osman sonant

Haluk BilginerİLİŞKİLİ HABERHaluk Bilginer'den korkutan haber! Koronavirüse yakalandı

BİHTER'İN ADNAN'I OSMAN SONANT GALAYA KATILMADI

Bihter filminin oyuncuları galada kamera karşısına geçerek magazin muhabirlerinin sorularını cevapladı. Adnan'ı oynayan Osman Sonant'ın ise galaya katılmadığı görüldü. Osman Sonant'ın ailevi problemlerden ötürü galaya gelemediği öğrenildi.

osman sonant

osman sonant

Katılamamasına rağmen Osman Sonant'ın sosyal medya hesabından herhangi bir paylaşım yapmadığı da gözlerden kaçmadı.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0