Ateş Kuşları'na Kuruluş Osman'ın yıldızı transfer oluyor!

Bu yılın en çok konuşulan dizileri arasında olan Ateş Kuşları'na Kuruluş Osman'ın yıldızı Deniz Barut Ateş dahil oluyor. Yeni bölümde merakla beklenen Deniz Barut Ateş, Perihan karakteri ile yer alıyor.

Kuruluş Osman, Destan gibi pek çok başarılı işlere imza atan Deniz Barut Ateş, bu sezonun en sık takip edilen dizilerinden Ateş Kuşları'na transfer oluyor. Seyirci karşısına "Perihan" karakteri ile çıkacak olan Ateş, çok zengin olduğunu öğrendiği amcasının kapısına giden Mercan'ı karşılayan kadın olarak yer alacak.

Ateş Kuşları

Ateş Kuşları

İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik'in başrollerini paylaştığı Ateş Kuşları dizisi, yeni gelişmelerle izleyici tarafından bekleniyor.

Ateş Kuşları dizisine Deniz Barut Ateş dahil oluyor

Ateş Kuşları dizisine Deniz Barut Ateş dahil oluyor

Hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile her cuma akşamı seyirciyi izleyici karşısına kilitleyecek olan Ateş Kuşları, yeni bölümüyle saat 20.00'da ATV'de

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0