Oscar'daki skandal tokadın acısını unutmadı! Chris Rock Altın Küre'yi sunmayı reddetti

Bu yıl 81'inci kez sahiplerini bulacak olan Altın Küre Ödülleri'ne adım adım yaklaşırken töreni sunması için Chris Rock'a teklif götürüldü. Ancak 2022 Oscar Ödülleri Töreni'nde Will Smith tarafından tokada maruz kalan Rock, yaşadığı acı deneyimi unutmadı.

Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak görülen Oscar Ödülleri Töreni, geçtiğimiz yıl skandal bir tokatla haftalarca konuşuldu. Komedyen Chris Rock, dünyaca ünlü yıldız Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in saçkıran hastalığını şovunun bir parçası olarak kullanmaya çalışınca tansiyon yükseldi ve Will Smith Chris Rock'a tokat attı. Sert bir tokatla neye uğradığını şaşıran Rock, yaşanan krizin ardından kendisini 'mağdur' olarak tanımladı ve Smith ile bir daha bir araya gelmek istemediğini ifade etti. 

Chris Rock ve Will Smith

Chris Rock ve Will Smith

Oscar'ın habercisi olan Altın Küre Ödülleri'ne sayılı günler kala 7 Ocak'ta düzenlenecek olan ödül törenini kimin sunacağı hala açıklanmadı. 2022 Oscar Ödülleri'nde Smith'in tokadıyla sarsılan Rock'a bu yıl Altın Küre Ödülleri'ni sunması için teklif götürüldü ancak oyuncu bu teklifi reddetti.

Chris Rock

Chris Rock

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Güzellik uğruna bu da yapıldı! Bu kirpikler hem ışık saçıyor hem de müzik çalıyor

Titanik filminin yönetmeni James Cameron'dan yıllar sonra itiraf! "Setimiz büyük görünsün diye"

İLİŞKİLİ HABER

Titanik filminin yönetmeni James Cameron'dan yıllar sonra itiraf! "Setimiz büyük görünsün diye"
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0