Umut Nayir'in acı günü! Sosyal medyadan duyurdu

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Umut Nayir'in eşi Enfal Diner Nayir, sosyal medya hesabından kamuoyuyla üzücü bir haber paylaştı.

Fenerbahçe'nin forvet oyuncusu olan Umut Nayir  ve eşi Enfal Nayir acı kayıplarını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Geçen yıl bir çocuk sahibi olan ünlü çift, kısa süre önce ikinci kez anne baba olacaklarının haberini almıştı. Fenerbahçeli futbolcu Umut Nayir'in eşi Enfal Nayir doktor kontrolüne gittiklerinde karnındaki bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendiklerini açıkladı.

Umut Nayir ve Enfal Nayir

Umut Nayir ve Enfal Nayir

Sosyal medya hesabından yayınladığı yazı ile üzücü haberi kamuoyuyla paylaşan Enfal Nayir, 16 haftalık bebeklerinin hayat tutunamadığını söyledi. Enfal Diner Nayir, paylaşımı sırasında "Dün doktor kontrolüne gittiğimizde 16 haftalık bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrendik. Bugün vedalaştık kızımızla. Bize ve acımıza saygı gösterip gerekli hassasiyeti göstermenizi umuyoruz." dedi. 

İşte, Enfal Nayir'in sosyal medya paylaşımı;

Enfal Nayir in sosyal medya paylaşımı

Enfal Nayir in sosyal medya paylaşımı

Nayir çiftinin Azurri isminde bir erkek çocukları bulunuyor.

Umut Nayir ve oğlu

Umut Nayir ve oğlu

İsmail Hacıoğlu'ndan Gazze tepkisi! "Kusura bakmayın..."

İLİŞKİLİ HABER

İsmail Hacıoğlu'ndan Gazze tepkisi! "Kusura bakmayın..."
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0