Angelina Jolie'den şaşırtan itiraf! Brad Pitt'le ilişkileri gerilince...

Dünya çapında tanınan Hollywood oyuncusu Angelina Jolie, verdiği röportajda boşanma sürecine ilişkin yeni bir gerçeği ortaya çıkardı.

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızları Angelina Jolie ve Brad Pitt bir zamanların en gözde çiftleriydi. Bir film setinde tanışan çift, bir anda birbirlerine bağlanmıştı. Hatta Brad Pitt, Jolie için Jennifer Aniston ile evliliğini bitirmişti. Ancak Jolie-Pitt evliliği de çok uzun sürmedi. Çok gerilimli bir ayrılık yaşayan ünlü çift hakkında söylentiler hiç bitmiyor. Her gün yeni bir gerçek daha ortaya çıkıyor. Angelina Jolie, bir dergiye verdiği röportajda boşanma süreçlerine ilişkin çarpıcı bir gerçeği itiraf etti.

Angelina Jolie ve Brad Pitt

Angelina Jolie ve Brad Pitt

ANGELINA JOLIE'DEN ŞAŞIRTAN İTİRAF

48 yaşındaki oyuncu Brad Pitt ile boşanma süreçlerinde çok gerildiklerini anlattı. Ünlü oyuncu o kadar çok stres yaşamış ki o dönemde strese bağlı yüz felci geçirmiş. Bedeninin yaşadığı strese çok güçlü bir şekilde tepki verdiğini söyleyen Jolie, "Kan şekerim sürekli kontrolsüz bir şekilde yükselip düşüyordu. Boşanmamızdan altı ay önce aniden yüz felci geçirdim" şeklinde devam etti.

Yüz kaslarının aniden gücünü yitirmesiyle meydana çıkan ve Bell's Palsy denilen yüz felcinden akupunktur tedavisiyle kurtulan ünlü oyuncu "Bazen kadınlar ailelerini kendilerinin önüne koyarlar. Ta ki kendi sağlıklarını etkileyene kadar" ifadelerini kullandı.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0