Mehmet Ali Erbil'den Acun Ilıcalı ile ilgili şaşırtan iddialar!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil konuk olduğu programda Acun Ilıcalı ilgili çarpıcı iddialarda bulunmuştu. Erbil, "50 yıldır ekran önündeyim hiçbir şeyim yok. Acun bizimle röportaj yapmak için beklerdi, şimdi kanalları, futbol kulüpleri var, bu nasıl oluyor anlamadım." dedi. Ilıcalı hakkındaki iddialara "Çarkıfelek'i ona sundurmadık diye sinirlendi" deyince Erbil'den açıklama gecikmedi

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Mehmet Ali Erbil, Acun Ilıcalı ile ilgili bulunduğu şok iddialarla gündem olmuştu. Katıldığı programda birbirinden iddialı açıklamalarda bulunan Erbil'in sözleri sosyal medyada çok konuşulmuştu. İşte ünlü şovmenin Acun Ilıcalı hakkındaki konuşması...

ERBİL'DEN ACUN ILICALI'YA SERT GÖNDERME!

"Acun elinde mikrofonla benden yarım saat röportaj alabilmek için kapımda 1 saat bekliyordu. 3-5 yıl içinde 2 tane ulusal kanal, 1 dijital platform, İngiltere'de 2 futbol takımı, 2 özel uçak, sayısını bilmediğimiz tekneleri... Ben 50 yıldır televizyon starıyım, ne bir kanalım var ne bir uçağım var. Artık bunu kamuoyuna sunuyorum. Para aklamaya gelirse, 300 eurom vardı, Almanya'da akladım da geldim."

Gazeteci Enver Aysever’in Youtube kanalındaki canlı yayına katılan Acun Ilıcalı, Mehmet Ali Erbil'in hakkındaki iddialara tepki gösterdi.

lıcalı Erbil’e yanıt vererek, "Çarkıfelek'i ona sundurmadık diye sinirlendi" ifadelerini kullandı.

MEHMET ALİ ERBİL İLE ACUN ILICALI ARASINDA SULAR DURULMUYOR

Bunun üzerine Mehmet Ali Erbil yine Enver Aysever'e bağlanarak yeni açıklamalarda bulundu. Erbil açıklamasında "Hiçbirimiz Acun düşmanı değiliz, asla değilim sadece meslektaş olarak söylüyorum; bu kadar yapım var, bunların özel uçakları, televizyonları, futbol takımları ben duymadım. Allah yürü ya kulum sadece Acun'a mı dedi!" diyerek sitem etti.

Erbil devamında ise şunları söyledi:

Dilan Polat'ı merak etmedik mi hepimiz tüyleri diken diken olmadı mı bu paralar nereden geliyor kaynağı nedir?"

Mehmet Ali Erbil kazancının ortada olduğunu söyleyerek de "Kumarda para kaybediyor musunuz?" sorusuna da "Yoo, oturduğum ev toplasanız 10 milyon dolar eder, eşlerime verdiklerim de öyle. Kumarda varımı yoğumu yitirmedim, hiç çalışmasam da çocuklarıma torunlarıma yetecek servetim var" dedi.

 

Gazeteci Can Ataklı'nın tepki alan sözleri sosyal medyada gündem oldu! Olay yargıya taşındı

İLİŞKİLİ HABER

Gazeteci Can Ataklı'nın tepki alan sözleri sosyal medyada gündem oldu! Olay yargıya taşındı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 12

Muttalip 4 ay önce

M.Ali "Acun röportaj yapmak için kapımda nöbet tutuyordu" dedi. M.Ali doğru söylüyor, Acun onun kapısında nöbet tutarken M.Ali de Kıbrıs ta Kumarhanelerin kapısında nöbet tutuyordu. Ne idiğü belirsiz karıların kapılarında nöbet tutuyordu, Şimdi ünlü sanatçı diye sunulan karılara yedirdiği paraları hatırlasın, Bir de kaç defa resmi olarak evlenmiş onu söylesin. O Kızı yaşındakilerle fingirdeşirken Acun programlar yapıp para kazanıyordu. Gençler bilmeyebilir

cezayir firat 4 ay önce

Sen paraları kıbrıslarda kumarda yerken ahlaksızlık yaparken o adam para kazandı kiskanıyorsun değilmi iblis

mtdrgn 4 ay önce

biri kahverengi diğeri lacivert.

Haksız mı 4 ay önce

Haksız değil. Acuna soru işareti koymak lazım.

Toplam 3 beğeni

can 4 ay önce

kendince haklı ama acun büyük oynadı parayı çalıştırdı m.ali erbil ise yedi aradaki fark bu.

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun