Burcu Biricik anne olmaya hazırlanıyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu

Burcu Biricik 7 yıldır Emre Yetkin ile evli. Ünlüler dünyasında örnek çiftler arasında gösterilen Biricik-Yetkin çifti evlilikleriyle sık sık gündeme geliyor. Burcu Biricik ve Emre Yetkin çiftinin heyecanla beklediği ilk bebeklerinin cinsiyeti belli oldu.

Kuzgun, Beni Böyle Sev, Fatma, Çiçero, Bana Masal Anlatma gibi sevilen yapımlarda yer alan Burcu Biricik, en son Camdaki Kız dizisinde oynadığı Nalan karakteriyle hafızalara kazındı. Ünlü oyuncu 2016 yılında reklamcı Emre Yetkin ile dünya evine girmişti. Biricik ve Yetkin çiftinin bebek beklediği öğrenildi. İlk kez anne olmaya hazırlanan Biricik, bebeğinin cinsiyetini duyurdu.

Burcu Biricik ve eşi Emre Yetkin

Burcu Biricik ve eşi Emre Yetkin

BURCU BİRİCİK'TEN BEBEK MÜJDESİ!

Ünlü oyuncu eşiyle birlikte Fransa'da tatil yaparken yayınladıkları video, çiftin hayranlarını heyecanlandırmıştı. Bunun üzerine "Burcu Biricik hamile mi?" iddiaları gündeme gelse de Emre Yetkin iddiaları yalanlayarak "O haber yılda bir defa çıkar. Bizi üretesi var memleketin" demişti. Ancak kısa bir süre sonra Burcu Biricik hamile olduğunu doğrulamıştı. Biricik "Evde olmak ve dinlenmek huzur getirdi. Bir süre daha evdeyim, acelem yok. Hamileyim, bebitomuzu bekliyoruz bir süredir. 3,5 aylık oldu ve bir kızımız geliyor" demişti.

Burcu Biricik hamile mi

Burcu Biricik hamile mi

ÜNLÜ ÇİFT MUTLULUKTAN UÇUYOR

Geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülenen Burcu Biricik hamilelik süreciyle ilgili gelen soruları yanıtladı. Biricik, "Kız çocuğu çok başka derler ama bakacağız göreceğiz. Emre çok mutlu, kız çocuğu babaya düşkün olur tezinden dolayı. Emre zaten kız çocuğu olacağı konusunda çok emindi, öyle de oldu" şeklinde konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ "Ne Yaptın Kendine?" dedirtti! Kıvanç Tatlıtuğ imaj tazeledi

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ "Ne Yaptın Kendine?" dedirtti! Kıvanç Tatlıtuğ imaj tazeledi
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0