Şükran Ovalı'dan duygulandıran paylaşım!

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Şükran Ovalı, aile paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu bu kez futbolcu eşi Caner Erkin ile evliliklerinin yedinci yıl dönümünü takipçileriyle paylaştı.

2017 yılında ünlü futbolcu Caner Erkin ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Şükran Ovalı, Roma'da 2 bin yıllık tarihi bir binada ihtişamlı bir düğün ile evlenmişti. 2018 yılında bebeğini kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda da eşi Caner Erkin ile evlendikleri yere kızları Mihran Ela'yı da götürerek duygusal anlar yaşamıştı. Evliliklerinde yedinci yılları olduğunu dile getiren Şükran Ovalı, bu kez sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşımda bulundu.

Caner Erkin ve kızı

Caner Erkin ve kızı

"GÖNLÜMÜN EFENDİSİ"

Instagram hesabından Roma'daki ihtişamlı düğünlerine dair görüntüleri paylaşan Şükran Ovalı, yazdığı mesajıyla mutluluğu eşinde bulduğunu söyledi. Paylaşımına "Canım sevgilim, 2 Ocak 2017'de iyi ki 'Evet' dedik. İyi ki kızımın babası, gönlümün efendisisin. Bir ömre sığsın aşkımız. Sağlıkla, aşkla, huzurla geçsin zamanımız. Seni çok seviyorum!" söyleriyle devam eden ünlü oyuncu kısa süre içerisinde büyük beğeni aldı. 

İşte, Şükran Ovalı'nın romantik yıl dönümü paylaşımı...

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0