Fazıl Say depremi hiçe 'Say'ınca komşuları çıldırdı! Zabıtalar ABD'den dönmesini bekliyor

Herkesin depreme karşı binalarını güçlendirdiği ve önlem aldığı şu günlerde Fazıl Say'ın iki apartmanın duvarlarını yıktırdığı iddiaları ortalığı karıştırdı. Yan yana iki apartmanın bahçe katlarını satın alıp birleştirdiği iddia edilen Say'ın tek bir daire için perde duvarlarını yıktırdığı öne sürüldü. Durumdan haberdar olan komşular, Beşiktaş Belediyesi'ne giderek şikayette bulundu.

Son dönemlerin en sık konuşulan isimlerinden biri haline gelen Fazıl Say, bir süre önce Nişantaşı Hüsrev Gerede Caddesi'nde yer alan yan yana iki apartmanın bahçe katlarını satın alıp birleştirdi ve tek bir daire oluşturdu. Kendisine geniş bir daire yapmak isteyen Say'ın tadilat işlemleri esnasında apartmanların arasındaki perde duvarı yıktırdığı iddiası ise ortalığı karıştırdı.

Fazıl Say

Fazıl Say

Deprem için büyük bir risk teşkil eden İstanbul'da pek çok kişi sağlam yapılarda yaşamak için mücadele verirken Say'ın bu riski görmezden gelişi duyanları hayrete düşürdü. Aynı hizada bulunmayan daireye bir de merdiven yaptırarak çözüm bulan Say'ın bu davranışını Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt sert bir dille eleştirdi.

Fazıl Say evi

Fazıl Say evi

"HADİ KENDİNİ DÜŞÜNMÜYORSUN BARİ KOMŞULARINI DÜŞÜN"

"Hükümetimiz bir yandan ev sahipleri bir yandan İstanbul’da beklenen depreme karşı önlem almak için çabalarken ünlü piyanistimiz Fazıl Say’ın skandala imza attığını öğrendim" diyerek olayı duyuran Cankurt, şu ifadeleri kullandı:

"En son 6 Şubat depreminde, zemin katlardaki kolon kesmenin ve duvar yıkmanın nelere mal olduğunu gördük. Depreme karşı herkes binalarını güçlendirirken Fazıl Say'ın, koskoca iki apartmanın duvarlarını yıkmasına ne diyeceğimi bilemedim. Hadi kendini düşünmüyorsun, bari komşularını düşün. Apartman sakinlerinin bu durumdan haberi var mı bilmiyorum ama Şişli Belediyesi'nin haberinin olmadığı kesin. Yoksa böyle bir şey yapmasına izin vermezdi herhalde!!!"

Fazıl Say evinden kareler

Fazıl Say evinden kareler

ŞİKAYET ÜZERİNE ZABITALAR EVİNE GİTTİ AMA BULAMADI

Olayın devamındaki gelişmeleri aktaran Cankurt, durumdan haberdar olan komşuların Beşiktaş Belediyesi'ne giderek şikayette bulunduklarını ifade etti. Şikayet üzerine belediye, Say'ın evine tespit için zabıtaları gönderdi ancak ünlü isme ulaşılamadı. Birkaç defa daha gelip Say'ın ABD'de olduğu öğrenen zabıtalar, kapıya bir yazı bırakıp belediye ile irtibata geçmesini belirttiler. Son olarak 16 Ocak'ta New York'ta konser veren Say'ın önümüzdeki hafta İstanbul'a dönmesi bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kanada -21'i gördü! Havanın soğukluğu ilginç görüntülere yol açtı...Tuvalet kağıdı havada dondu

Kedi ve bebeğin arkadaşlığı yumuşacık yaptı! Bebeğin antenleri en güzel oyuncak...

İLİŞKİLİ HABER

Kedi ve bebeğin arkadaşlığı yumuşacık yaptı! Bebeğin antenleri en güzel oyuncak...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 9

yaşar 3 ay önce

Bizim haberimiz yok ki belediyenin olsun Heleki şişli belediyesi

Sayar 3 ay önce

Fazıl kimseyi Saymıyor. Yıkılan bina da Fazılı Say'maz.

Adnan 3 ay önce

Bu adamı sevmem ama olayı abartıyorsunuz. Dairenin bütün duvarlarını yıksa da bir şey olmaz. Binayı ayakta tutan kolonlardır. Ancak bu işlemi yapmak için bina sakinlerinden izin almak icap eder.

fırat kalkanı 3 ay önce

ekreme güveniyor...

1071 vatan sevdası 3 ay önce

Ataist bir adamdan ne beklenir Kendinin lüksü için komşularını mı düşünür

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun