Sinan Akçıl'dan seçim mesajı! Sinan Akçıl ve Murat Kurum bir araya geldi

Yerel seçim yaklaşırken siyasi partiler adaylarını halka duyurmaya devam ediyor. Dün AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı ilan edildi. İstanbul adayı Murat Kurum, sanatçı Sinan Akçıl'la buluştu.

31 Mart 2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. Seçime katılacak siyasi partiler adaylarını açıklamaya başladı. AK Parti, İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayını Murat Kurum olarak belirleyerek dün halka duyurdu. Kurum'a birçok isimden tebrik ve destek mesajları geldi.

Sinan Akçıl Murat Kurum mesajı

Sinan Akçıl Murat Kurum mesajı

SİNAN AKÇIL'DAN MURAT KURUM'A DESTEK MESAJI

Sinan Akçıl, AK Parti'nin İstanbul adayını ilan etmesinin ardından Kurum'a desteklerini sunan sanatçılar arasında. Akçıl, twitter hesabından yayınladığı gönderiyle Murat Kurum'u tebrik ederek desteğini gösterdi.

Sinan Akçıl ve Murat Kurum

Sinan Akçıl ve Murat Kurum

Ünlü şarkıcı, Murat Kurum'la bir araya geldi. O anların görsellerini paylaşan Akçıl, "Çevremde de, dinleyici kitlemde de bir çok kişiyi "gençlik ve güven" duygusu heyecanlandırıyor, dün akşam İstanbul un geleceğine gülümseyerek ve umutla baktığımız bir an.. Hayırlı olsun" dedi.

Sera Tokdemir'in oğlunu görenler inanamadı! Abla kardeş sandılar

İLİŞKİLİ HABER

Sera Tokdemir'in oğlunu görenler inanamadı! Abla kardeş sandılar
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0