Hande Erçel'den duygu dolu paylaşım! Binlerce destek mesajı aldı

Geçtiğimiz Eylül ayında yayınlanmaya başlayan 'Bambaşka Biri' dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel, dizinin final kararının ardından soluğu yurt dışında almıştı. Sosyal medya hesaplarından seyahatlerine dair sık sık paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, bu kez Instagram hesabından yaptığı duygusal bir paylaşım üzerine gündeme geldi.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sık sık dikkat çeken ünlü oyuncu Hande Erçel, bu kez duygusal bir paylaşımla gündeme geldi. Sosyal medya hesabından yayınladığı bir fotoğraf ile 2019 yılında vefat eden annesi Aylin Erçel'i anan ünlü oyuncu, yazdığı not ile takipçilerine de duygu dolu anlar yaşattı. 

 Hande Erçel

Hande Erçel

BİNLERCE YORUM ALDI!

Uzun süre mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek 2019 yılında hayatını kaybeden Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel, kızları Hande ve Gamze Erçel'in kendisine olan düşkünlüğü ile tanınıyordu. Sosyal medya hesabından sık sık annesi Aylin Erçel'i anan Hande Erçel, bu kez annesinin gençlik fotoğrafını duygusal bir not ile paylaştı.

 Hande Erçel

Hande Erçel

"SENİN KIZIN OLMAYI SEVİYORUM"

Yaptığı paylaşıma "Annem, her an aklımda, her an kalbimdesin. O güzel gözlerinin ışıltısına tutunup yaşıyorum bu hayatı. Bize öğrettiğin her şeyi, bize ve dünyaya verdiğin sevgiyi katlayıp büyütmeye çalışıyorum, gülüyorum senin gibi bol kahkahalar atıyorum. Senin kızın olmayı çok seviyorum, pudra kokulum. Yüzdüğün denizler sonsuz olsun..." notunu yazan Hande Erçel, kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşımı üzerine takipçilerine de duygusal anlar yaşattı. Ünlü oyuncunun birçok hayranı paylaşımına yorumda bulunarak destek mesajı yayınladı. 

İşte, ünlü oyuncunun duygusal paylaşımı...

 Hande Erçel in paylaşımı

Hande Erçel in paylaşımı

 Hande Erçel in paylaşımı

Hande Erçel in paylaşımı

Pis Yedili'nin Dilkopat'ı Güneş Zavrak 10 yılda bambaşka birine dönüşmüş!

İLİŞKİLİ HABER

Pis Yedili'nin Dilkopat'ı Güneş Zavrak 10 yılda bambaşka birine dönüşmüş!
Mustafa Topaloğlu'ndan şaşırtan uzaylı açıklaması! "Bu geyik beni bitirdi"

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Topaloğlu'ndan şaşırtan uzaylı açıklaması! "Bu geyik beni bitirdi"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0