Ceylan canlı yayında vasiyetini açıkladı!

Ünlü şarkıcı Ceylan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda vasiyetini ilk kez açıkladı. Alişan'ın sorularını yanıtlayan ünlü isim, "Bu benim hayatımı anlatıyor. Mezarımın başında bu şarkı çalsın" dedi.

Son dönemlerde yaptırdığı estetik işlemlerle dillerden düşmeyen ünlü şarkıcı Ceylan, geçtiğimiz gün TRT ekranlarında yayınlanan bir programa konuk oldu. Müzik kariyeri, özel yaşantısı ve dış görüşünde yaptığı değişikler hakkında konuşan ünlü isim, canlı yayında ilk kez vasiyetini açıkladı.

"MEZARIMIN BAŞINDA ÇALIN"

 Alişan'ın "Hayatının şarkısı hangisi?" sorusunu yanıtlayan Ceylan, "Benim Hayatım" parçasının kendisi için çok özel bir yerde olduğunu dile getirdi. Vasiyetini açıklayan ünlü şarkıcı, "Benim vasiyetim var bu şarkıyla ilgili. Ben ölürsem mezarımın başına gelip bu şarkıyı çalın. Bu şarkının bende yeri çok başka. Çünkü benim hayatımı anlatıyor. Bu şarkı benim hayatım." diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

ABD’li TikTok yayıncısından alkış toplayan sözler! "Arapça bilmiyorum ama..."

Meryem Uzerli'den dudak uçuklatan talep! Reklam ücretlerini iki katına çıkardı

İLİŞKİLİ HABER

Meryem Uzerli'den dudak uçuklatan talep! Reklam ücretlerini iki katına çıkardı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Temaşagâh 3 ay önce

Orada çalgı çengi yok. Orada Kıldan ince kılıçtan keskin adalet var. Sorgu, sual var. Orada kimse kimseye yardım edemeyecek. En sevdiklerimiz bile. Bize orada Dualar, Fatihalar Yasinler lazım. Şarkı türkü çalgı çengi değil. Orada sen ünlü müsün meşhur musun demeyecekler ki. Kim zerre kadar iyilik yaptıysa onun kimse kadar kötülük günah işlediyse onun karşılığını görecek. ALLAH ahiretimizi iyilerden, razı olanlardan olmayı nasip eylesin.

yiğido 3 ay önce

ALLAH akıl fikir versin.