Meryem Uzerli'den dudak uçuklatan talep! Reklam ücretlerini iki katına çıkardı

Geçtiğimiz günlerde O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında jüri olarak yer alan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, programın yayınlanmasının ardından gelen yoğun ilgi üzerine markaların reklam anlaşmalarında değişikliğe yöneldi. Ünlü oyuncu reklam anlaşmalarında istediği ücreti iki katına çıkardı.

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki 'Hürrem' karakterinden sonra uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, yaptığı reklam anlaşmaları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde TV8 ekranlarında yer alan O Ses Türkiye yarışma programında jüri olarak yer alan ünlü oyuncu, programın ardından yoğun ilgi aldı. Sempatik tavrı ve başarılı oyunculuğu ile büyük beğeni alan Meryem Uzerli, reklam anlaşmalarında markalardan talep ettiği ücreti iki katına çıkardı. 

Meryem Uzerli

Meryem Uzerli

TALEP ETTİĞİ ÜCRETİ İKİ KATINA ÇIKARDI!

Hayatının çoğunu Berlin'de ikiz kızlarıyla geçiren Meryem Uzerli, şu sıralar Berlin ve İstanbul arasında adeta mekik dokuyor. Dizi ve filmlerden ziyade reklam projeleriyle adından sık sık bahsettiren ünlü oyuncu, yer aldığı reklam projeleri için 10 milyon lira talep ediyordu. 2024 yılı itibariyle reklam ücretlerinde değişikliğe giden Meryem Uzerli, yeni sezon dizi anlaşmalarında da aynı şekilde değişik yaptı.

Meryem Uzerli

Meryem Uzerli

DİZİ TEKLİFLERİNİ İNCELİYOR!

Ünlü oyuncunun reklam anlaşmalarında markalardan minimum 20 milyon TL talep ettiği öğrenildi. Diziler için bölüm başına daha yüksek bir ücret talep eden ünlü oyuncu, gelen teklifleri değerlendiriyor. 

Ceylan canlı yayında vasiyetini açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Ceylan canlı yayında vasiyetini açıkladı!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

cigo 3 ay önce

para aklamanın başka şekli. aslında bu ünlülerinde kazançlarını araştırmak lazım.