Madonna mahkemelere doyamıyor! Şikayet ile başlayan dünya turnesi yeni davalarla devam ediyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, geçtiğimiz aylarda hastalığıyla mücadele ediyordu. Tedavisinin ardından tekrar sahnelere dönen şarkıcı, yeni bir şok yaşadı! Hayranları Madonna'yı dava etti.

Geçtiğimiz aylarda "Celebration" (kutlama) adlı dünya turnesine hazırlanan Maddonna, turneye sayılı günler kala ciddi bir hastalık yaşamıştı. 15 Temmuz'da başlaması planlanan turne iptal edilmiş ve ünlü şarkıcı tedavi altına alınmıştı. Bakteriyel enfeksiyon geçiren Madonna, yoğun bakımda uzun bir tedavi sürecine girmişti. Kötü günleri atlatıp sağlığına kavuşan dünyaca ünlü şarkıcı bu kez bambaşka bir şok yaşadı. Londra'daki konserinde geç çıktığı için hayranlarını kızdıran Madonna yine geç kalmakla suçlandı. Dünyaca ünlü şarkıcı dava rekoruna doğru koşuyor.

Madonna davalık oldu

Madonna davalık oldu

MADONNA'YA DAVALARA DOYAMIYOR

Aralık ayında başlayan Celebration turnesi hâlâ devam ediyor. Daha önce 13 Aralık 2023 gecesi saat 20.30'da başlaması planlanan konser, 22.30'da başlamış ve Madonna'nın söz verdiği saatte sahneye çıkmaması hayranlarını kızdırmıştı. Konsere gelen Michael Fellows ve Jonathan Hadden, dünyaca ünlü şarkıcıya, konser başlangıç saatinde sahneye çıkmadığı gerekçesiyle dava açmıştı. İddiaya göre konserin geç bitmesi toplu taşıma açısından gelenlere sıkıntı oluşturdu.

Madonna

Madonna

"TAMAMEN SAYGISIZ"

Şimdi ise yeni bir dava daha açıldı. Şarkıcının Washington'daki konserine gelenler yine sahneye geç çıkmasından rahatsız oldular. Konsere gelen 3 kişi Madonna'nın 2 saat geç çıktığını gerekçe göstererek şikayetçi oldu. Müşteki avukatları yaptıkları açıklamada "Tüketicileri sıcak, rahatsız edici bir arenada performansı için saatlerce beklemeye zorlamak, Madonna'nın kibirli ve hayranlarına karşı tamamen saygısız olduğunun bir göstergesidir" ifadelerine yer verdi.

Rolling Stone'un haberine göre, konsere giden hayranlar, aldatıldıklarını ve konserlerden erken ayrılmak zorunda kaldıklarını, bu yüzden de para ödedikleri konserin tamamını deneyimlemekten mahrum kaldıklarını söyledi.

İDDİALAR GEÇ KALMAYI AŞTI

İddialar bununla da sınırlı kalmadı. Ünlü şarkıcının konser boyunca çoğu şarkıyı playback yaparak seslendirdiğinden de şikayet edildi.

Madonna konserinde yeni dava

Madonna konserinde yeni dava

Madonna'nın dünya turnesi açılan davalar eşliğinde devam ediyor. Sizce hayranlar haklı mı?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Van Gogh'un Yıldızlı Tablo eseri sanal gerçeklikte böyle görüntülendi!

Gençleşmek uğruna tanınmaz hale geldi! Selen Görgüzel'in yeni halini ilk kez paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Gençleşmek uğruna tanınmaz hale geldi! Selen Görgüzel'in yeni halini ilk kez paylaştı!
76 yaşındaki İlber Ortaylı uçakta fenalaştı! İlber Ortaylı sağlık durumu nasıl?

İLİŞKİLİ HABER

76 yaşındaki İlber Ortaylı uçakta fenalaştı! İlber Ortaylı sağlık durumu nasıl?
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

neva 4 gün önce

Beter olsun yahudi destekçisi yahudi