Usta sanatçı Kayahan'ın hayatı film oluyor!

Efsane sanatçı Kayahan’ın hayatı film oluyor. Kızı Beste Açar, “Filmin hikâyesi bitti. Büyük ihtimalle mayıs ayında çekimlere başlayacağız” dedi.

2015 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Kayahan'ın hayatını anlatan filmin hazırlıkları devam ediyor. Filmin danışmanlığını yapan Beste Açar, yapımcılarla görüşmeler halinde olduklarını belirtti. Senaryonun hazır olduğunu ifade eden Açar, babasının 1969 ve 1990 yıllarını ele alacaklarını söyledi.

Şarkıcı, babasının Balıkesir Gömeç’deki ‘Gönül Köşkü’ adını verdiği evinin satışa çıkmasına, “Babamın o yaşanmışlıklarıyla bağ kuracak bir Türk’ün almasını istiyorum” dedi.


“Oyuncu için kimseyle görüşmedik” diyen Açar, “Eda Ece’nin duruşunu ve kişiliğini seviyorum. Kabul ederse beni oynamasını isterim. Babam için daha ‘Tamam’ dediğimiz biri yok. Yiğit Kirazcı diye düşündük. Çenesinde gamze olması, saçlarının kıvırcık ve zayıf olmasıyla babama benziyor. Şu an ikisi aklımızdan geçiyor. Bir de Taner Ölmez olabilir” diye konuştu. Şarkıcı, projeyi babasının eski eşi İpek Açar Kömürcü’ye de haber verdiğini ve onayladığını söyledi. 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0