Gupse Özay'dan şoke eden itiraflar! Yanından hiç ayırmadığı o eşyasına çok şaşıracaksınız...

Son dönemde çıkardığı Lohusa filmiyle gündemde olan ünlü senarist ve oyuncu Gupse Özay katıldığı YouTube programında samimi itiraflarda bulundu. Ünlü oyuncunun çantasından asla ayırmadığı o eşyasına şok olacaksınız...

Hem senarist ve yazar hem de oyuncu olan Gupse Özay, kendi yazıp oynadığı filmleriyle sevilen isimlerden biri. Özay, daha önce Deliha, Görümce, Eltiler Savaşı gibi filmleriyle milyonların beğenisi toplamıştı. Ünlü oyuncu şimdi de yeni filmi Lohusa'nın vizyona girmesiyle yeni bir heyecan yaşıyor. Filmi dolayısıyla çeşitli programlara konuk olan Özay, geçtiğimiz günlerde Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri adlı YouTube programına konuk oldu. Özel hayatı hakkında samimi itiraflarda bulunan ünlü oyuncu, bir özelliğiyle dinleyenleri şaşırttı.

Gupse Özay ve Berfu Yenenler

Gupse Özay ve Berfu Yenenler

GUPSE ÖZAY'DAN SAMİMİ İTİRAFLAR!

Berfu Yenenler ile komşuluk ilişkisi olan Gupse Özay, arkadaşının programında samimi itiraflarda bulundu. Ünlü oyuncu obsesif ve aşırı kaygılı bir insan olduğunu söyledi. Komedi işi yapması ve hep canlı ve heyecanlı konuşan biri olmasına rağmen özel hayatında asosyal biriymiş, dışarıya çıkmayı hiç sevmezmiş; daha doğrusu üşenirmiş. Özay, özellikle anne olduktan sonra kaygı seviyesi daha artmış. Çoğunun her minik hareketinden büyük korkulara kapılır olmuş. Ünlü oyuncu "Allah'tan eşim, annem ve kayınvalidem sakin insanlar. Etrafımda sakin insanların olması beni biraz dengeledi" diyor.

Gupse Özay

Gupse Özay

YANINDAN AYIRMADIĞI O EŞYASINA ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!

Gupse Özay'ın kaygı durumu sadece çocuğuyla ilgili değilmiş tabi. Ünlü oyuncu çantasında her zaman çekiç taşırmış. Bir gün bir arabadayken kapılar bir anda kilitlenmiş. Bu durumdan çok korkan Özay, artık yanında hep çekiç bulunduruyormuş. Ünlü oyuncunun bir diğer korkusu da asansör! Özay, asansöre asla binemediğini söylüyor. Çok yüksek bir binada asansöre binmek zorunda kaldığında ise birinin sürekli onunla konuşarak onu rahatlatmasına ihtiyaç duyuyormuş.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bir aile geleneği! Makarna yapma hobisini işe dönüştüren Yaren Bıyık

Charlie'nin Melekleri'nin yıldızı Lynne Marta ölü bulundu!

İLİŞKİLİ HABER

Charlie'nin Melekleri'nin yıldızı Lynne Marta ölü bulundu!
Yasemin Sakallıoğlu yine güldürdü! "Ben artık hak ettiğim yerdeyim: Havamdayım!"

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Sakallıoğlu yine güldürdü! "Ben artık hak ettiğim yerdeyim: Havamdayım!"
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0