Ünlü oyuncu Hazal Subaşı'dan özel hayatına ilişkin samimi açıklamalar! "Pek evcimen değilimdir"

Ünlü manken ve oyuncu Hazal Subaşı'nın başrolünde oynadığı Dilek Taşı dizisi geçtiğimiz hafta final bölümüyle ekrana geldi. Hazal Subaşı hem dizi hem de özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

2015 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında üçüncülük derecesi alan Hazal Subaşı, mankenlik kariyerinin ardından oyunculuğa başlamış ve birçok yapımda rol almıştı. Subaşı en son Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinde yer almış ve Figen Kutlu rolünü oynamıştı. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncu, samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü olduktan sonra hayatında pek bir şey değişmediğini ifade eden oyuncu, zaman zaman toplu taşıma da kullandığını belirtti.

Hazal Subaşı Dilek Taşı

Hazal Subaşı Dilek Taşı

HAZAL SUBAŞI'NDAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR

Dilek Taşı dizisinin sona ermesiyle bir süre dinlenmeye çekildiğini söyleyen Subaşı, rol arkadaşlarıyla olan dostluğundan ve diziden çok memnun olduğunu dile getirdi. "Olduğu kadar ilerledi, güzel gitti dizimiz. Demek ki yapımın bu kadar sürmesi gerekiyormuş. Oyuncu olarak elimizden geleni yapıyoruz. O yüzden üzerimizde ayrıca bir sorumluluk hissetmiyoruz. Her zaman senaryoya hizmet edip çalışıyoruz" diyen oyuncu, "Bazen diyorlar ‘Üst üste projede oynamam’. Bu tip sınırlar koymuyorum. Bu biraz işe ve karaktere bağlı. Çok beğenirsem yaparım. Beğeneceğim bir şey gelene kadar da bekleyebilirim. Ama dinlenmek istiyorum" ifadelerine yer verdi.

Hazal Subaşı

Hazal Subaşı

Ünlü olmanın hayatında büyük farklılıklar getirmediğini söyleyen 28 yaşındaki ünlü oyuncu, "Tanındıktan sonra hayatımda çok farklılık olmadı, öyle şöhretli bir hayatım da yok. Tatil günlerimde kişisel işlerimi halledip eve dönüyor ve dinleniyorum. Fakat çok evcimen değilimdir, sosyalimdir. Yoğun olduğum süreçlerde o boş günü trafikte geçirmeyip dinlenmek için evde zaman geçiriyorum. Şehir içinde vapura da biniyorum. Kimse şaşırmıyor. Öyle ünlü bir oyuncu gibi hayatım yok. Ben öyle hissetmiyorum" şeklinde konuştu.

Hande Erçel söylentilere son noktayı koydu! Ünlü oyuncu hakkındaki iddialara yanıt verdi

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel söylentilere son noktayı koydu! Ünlü oyuncu hakkındaki iddialara yanıt verdi
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0