Popstar Mehtap'tan Hülya Avşar hakkında şoke eden itiraflar! Aslında gerçek bambaşkaymış...

Popstar şarkı yarışmasıyla tanınan Mehtap Yılmaz, namı diğer Postar Mehtap, geçtiğimiz aylarda sağlık durumuyla gündeme gelmişti. Bu kez de bir programa konuk olarak katılan Popstar Mehtap, Hülya Avşar'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ebru Gündeş, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Bülent Ersoy'un jüri üyeliğini yaptığı Popstar Alaturka şarkı yarışması ile tanınan Mehtap Yılmaz, geçtiğimiz aylarda beynine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirerek tedavi görmüştü. Sağlık durumu düzelen ünlü isim Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı programa konuk oldu. Hakkında hiç bilinmeyen detayları paylaşan ünlü şarkıcı, Hülya Avşar'la ilgili de çarpıcı gerçekleri ifşa etti.

Popstar Mehtap ve Hülya Avşar

Popstar Mehtap ve Hülya Avşar

POPSTAR MEHTAP'TAN HÜLYA AVŞAR İTİRAFI

Hastanede tedavi gördüğü dönemde Hülya Avşar'ın kendisine çok destek ve yardımcı olduğunu ifade eden Popstar Mehtap, "Beni hiçbir zaman yalnız bırakmadı, canım ablam benim. Kuzen! Seni çok seviyorum" dedi. Hülya Avşar ile anne tarafından öz kuzen olduklarını açıklayan ünlü şarkıcı, "herkes bilsin" dedi.

Sunucunun "Sen pavyon hayatı yaşarken hiç Hülya Avşar'a ulaşmaya çalışmadın mı?" sorusu üzerine Popstar Mehtap şu cevabı verdi: "Hayır, asla! Beni o şekilde bilmesini istemedim. Kimse bilmezdi ki ben kaçak, gizli gizli yapardım her şeyimi".

Popstar Mehtap

Popstar Mehtap

"BİZ AKRABA OLUŞUMUZU HİÇ KULLANMADIK"

Yarışmaya katıldığından da Hülya Avşar'ın en başta habersiz olduğunu dile getiren Yılmaz, "Biz bu durumu hiç kullanmadık" dedi. Ünlü şarkıcı sözlerine şöyle devam etti: "Herkes de bilsin, benim bir ablam var. Benim arkamda da bir insan var. Her zaman söylermiş: Mehtap eğer taşa takılırsa, tökezlerse diye Mehtap'ı uzaktan hep takip ediyorum. Her zaman hayatımda gizli gizli dokunuşları olmuştur. Sağ olsun".

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kar yağarken tek başına düşüncelere dalan martı sosyal medyada gündem oldu!

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0