Depremde ailesini kaybeden Karsu enkazın altında çocukluğunu buldu!

Ünlü müzisyen Karsu, elim 6 Şubat depreminin yıl dönümünü memleketi Hatay'da geçirdi. Hatay'a müzik okulu kurma hazırlığı içinde olan Karsu, bir süre Hatay'da. Ünlü müzisyen, çocukluğunun geçtiği evin enkazını ziyaret etti, kalıntıların arasında bulduklarını sosyal medya hesabından paylaştı.

6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli depremde 11 ilimizde çok sayıda yıkım ve kayıplar meydana geldi. Bölgede en çok hasar gören illerden biri de Hatay'dı. Sayısız acı ve gözyaşının yaşandığı Hatay'da, ailesini kaybedenlerden biri de Karsu Dönmez'di. Ünlü müzisyen akrabalarından 17 kişiyi depremde toprağa verdi. Depremin yıl dönümünü memleketinde geçiren Karsu, paylaştığı anılarla duygusal anlar yaşattı.

Karsu Hatay

Karsu Hatay

KARSU HATAY'DAKİ ENKAZDA ÇOCUKLUK ANILARINI BULDU

50 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği depremde ünlü müzisyen Karsu da 17 yakınının acı haberiyle sarsılmıştı. Deprem sonrası süreçte Hollanda'da bağış gecesi düzenleyerek Hatay için yardım toplamıştı. Depremin yıl dönümünü memleketi Hatay'da geçiren Karsu, bir yandan kurduğu Karsu Vakfı aracılığıyla hizmete sunacağı müzik okulunun hazırlıklarıyla uğraşırken bir yandan da depremzedelerle ilgileniyor, konserler veriyor ve çocukluğunun geçtiği yerleri geziyor.

Karsu Hatay

Karsu Hatay

Depremde kaybettiği büyükannesinin yıkık evini ziyaret eden Karsu, enkazın arasında büyük annesinin tabaklarını buldu. Yaşadığı hüznü instagram hesabından yaptığı paylaşımla dile getiren Karsu, "Az önce büyükannemin tabaklarını buldum. Anılarımda tabaklarda çökelek, tepsi kebabı, künefe yemeklerini hâlâ görüyorum" dedi.

Cimer'e sorulan soru şaşırttı! Murat Kekilli ve Başkan Fahrettin Altun diyaloğu gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Cimer'e sorulan soru şaşırttı! Murat Kekilli ve Başkan Fahrettin Altun diyaloğu gündem oldu
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0