Fahriye ve Burak Özçivit'in Katar pozları rekor kırdı!

Son olarak ailece çıktıkları kayak tatilinde yaptıkları paylaşımlarla ilgi odağı olan Kuruluş Osman'ın yıldızı ünlü oyuncu Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen Katar'da!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, sosyal medyanın ve dizi sektörünün en gözde isimlerinden. Özellikle yurt dışındaki yabancı hayranlarının kendilerine ne denli düşkün olduğunu bilmeyeniniz yoktur. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, bir diğer yandan çocuklarıyla olan paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. 

Ünlü çift, reklam filmi projesiyle anlaşıp gittikleri Katar'dan paylaştığı fotoğlarla gündem oldu. Fahriye Evcen Özçivit'in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarına beğeni ve yorum yağdı.

Çiftin pozları takipçilerinden tam not alırken, fotoğraflara "Başarılarınızın devamını dilerim", "Maşallah size", "Kral ve kraliçe" gibi yorumlar yapıldı.

Çiftin Katar'da katıldığı Doha Mücevher ve Saat Fuarı'nda çekildiği fotoğraflar, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Depremzede Muhammed Irmak'ın anneannesiyle olan hikayesi dinleyenlerin yüreğini burktu

İLİŞKİLİ HABER

Depremzede Muhammed Irmak'ın anneannesiyle olan hikayesi dinleyenlerin yüreğini burktu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0