Dizinin Dilek'i Gülsim Ali İlhan'dan şaşırtan Gönül Dağı itirafı! Bu kez sevenlerini kızdırdı

Bulgaristan'da yaşayan Türk bir ailenin kızı olan 29 yaşındaki Gülsim Ali İlhan, ilk olarak 2012 yıllında Son Yaz Balkanlar 1912 dizisiyle oyunculuğa adım attı. Gülsim Ali, TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda Dilek Akgün karakterini oynuyordu. Ünlü oyuncu Gönül Dağı dizisiyle ilgili çarpıcı ifadelere yer verdi.

Gönül Dağı'nın sevilen oyuncusu Gülsim Ali İlhan, dizide Taner'in eşi Dilek karakterini oynuyordu. Ünlü oyuncu aniden diziden ayrılma kararı alarak sevenlerini kızdırmıştı. TRT 1'in sevilen dizisi 4. sezonuyla ekranlarda yerini alırken, dizinin başrol oyuncularından Gülsim Ali'nin ani ayrılışı herkesi şaşırtmıştı. Dizi çekimlerinin şehir dışında olduğu için oyuncunun zorlandığı, hatta popüler başka dizilerden teklif aldığı için ayrılmak istediği iddiaları gündem olmuşsa da ünlü oyuncu, ayrılış sebebini "hikaye bu kadardı" şeklinde ifade etmişti. Gülsim Ali İlhan, Gönül Dağı diziyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Gülsim Ali İlhan

Gülsim Ali İlhan

GÜLSİM ALİ İLHAN'DAN ŞAŞIRTAN GÖNÜL DAĞI AÇIKLAMASI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın programına konuk olan Gülsim Ali İlhan, diziden ayrıldıktan aylar sonra yaptığı itirafla gündeme geldi. Ünlü oyuncu, "Güzel bir sahneyle o çocuğa dokunmak isterdim. Taner'in ve Dilek'in mutluluğunu oğullarıyla görmek çok isterdim. Hikayeleri yarım kaldı. Kötü oldum... Masaldı çünkü o... O tren sahnesi, o bozkır, oralarda onların mutluluğunu görmek isterdim." dedi.

Gülsim Ali İlhan

Gülsim Ali İlhan

Gülsim Ali'nin Gönül Dağı itirafı sosyal medyada büyük tepki çekti. Birçok sosyal medya kullanıcısı "Saygısızlık bu ya hem git hem de yarım kaldı de", "Diziden ayrılmak isterken düşünseydin...", "Sen çıkarken hikâyem de bitti demedin mi" şeklinde yorumlarda bulundu.

Gelinim Mutfakta Bodrum güzeli tatlısı nasıl yapılır? Magnolia Bodrum güzeli tatlısı tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Gelinim Mutfakta Bodrum güzeli tatlısı nasıl yapılır? Magnolia Bodrum güzeli tatlısı tarifi
Ahmet Murat Çakar'dan olay itiraf! Elindeki bardağı yere fırlatıp gerçeği açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Ahmet Murat Çakar'dan olay itiraf! Elindeki bardağı yere fırlatıp gerçeği açıkladı
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0