Ahmet Murat Çakar'dan olay itiraf! Elindeki bardağı yere fırlatıp gerçeği açıkladı

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Murat Çakar, 1997 yılında yönettiği Galatasaray-Beşiktaş maçıyla ilgili canlı yayında tarihi bir itirafta bulundu. Programda elindeki çayı fırlatması ise olay oldu.

Ekranların sevilen programı Beyaz Futbol'da yorumculuk yapan eski FIFA hakemi ve ünlü yorumcu Ahmet Çakar, geçmişe dair yaptığı bir olayı canlı yayında itiraf etti. programa damga vuran anları ise sosyal medyada gündem oldu. 1997 yılında yönettiği Beşiktaş-Galatasaray derbisindeki penaltı kararında hatalı olduğunu yıllar sonra itiraf etmesi birçok kullanıcı  tarafından tepki topladı.

Ahmet Murat Çakar

Ahmet Murat Çakar

Çakar, o dönemde verdiği ve Beşiktaş cephesinin "Şampiyonluğa mâl olan hakem kararı" diye lanse ettiği penaltı kararını izlediğinde, penaltının aslında olmadığını fark ettiğini belirtti. Ancak o an sahada Alpay Özalan'ın Hakan'ı çektiğini gördüğünü ifade etti.

Ahmet Murat Çakar

Ahmet Murat Çakar

ÇAY BARDAĞINI YERE FIRLATTI

"Yıl 1997, kazanan şampiyon olacak beraberlik Galatasaray'a yarıyor. Beşiktaş 1-0 öne geçti. Dakika 87, Galatasaray lehine penaltı verdim; penaltı olduğuna yemin ederim ama sonra rahatsız oldum. Hagi topun başına geçti. O an içimden 'İnşallah penaltıyı kaçırır' dedim." ifadelerinden sonra elindeki çay bardağını yere fırlatması dikkat çekti.

Dizinin Dilek'i Gülsim Ali İlhan'dan şaşırtan Gönül Dağı itirafı! Bu kez sevenlerini kızdırdı

İLİŞKİLİ HABER

Dizinin Dilek'i Gülsim Ali İlhan'dan şaşırtan Gönül Dağı itirafı! Bu kez sevenlerini kızdırdı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0