Acun Ilıcalı yılın bombasını patlattı! Dünyaca ünlü eski futbolcu Survivor kadrosunda

Survivor All Star 2024'e "Mesut Özil"in katılacağı söylentisi hızlı bir şekilde sosyal medya hesaplarında yayılmaya başlandı. Acun Ilıcalı'nın yarışmaya dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen eski bir futbolcunun katılacağını söylemesi ise iddiaları güçlendirdi.

Televizyon ekranlarının en sık takip edilen yarışma programlarından biri olan Survivor yarışması hakkında yeni bir iddia gündeme geldi. Sosyal medya hesaplarında hızlı bir şekilde yayılan haberle bütün gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi. Ilıcalı, Survivor All Star'a dünyaca ünlü eski bir futbolcunun katılacağını açıklaması üzerine  eski futbolcunun Mesut Özil olduğu iddiaları hızla yayıldı. 

Survivor All Star 2024

Survivor All Star 2024

ESKİ FUTBOLCU SURVİVOR YARIŞMASINDA

Sercan Yıldırım'ın merakını dile getirmesi üzerine Ilıcalı, "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen..." şeklinde bir açıklama yaptı. Bu açıklamayla birlikte bütün gözle Mesut Özil'e çevrildi.

Survivor All Star 2024

Survivor All Star 2024

Futbol hayatı boyunca 4 farklı ligde 6 takımda forma giyen Mesut Özil, Almanya'da Schalke 04 ile Werder Bremen, İspanya'da Real Madrid, İngiltere'de Arsenal ve Türkiye'de Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir formalarını giydi.

Mesut Özil'in eşi tescilli güzel Amine Gülşe'nin çocukluk fotoğrafı mest etti!

İLİŞKİLİ HABER

Mesut Özil'in eşi tescilli güzel Amine Gülşe'nin çocukluk fotoğrafı mest etti!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

zafer gülten 2 ay önce

hiç sevmem ,kasıntının teki,böylelerinde millet ne buluyorda,bunları zengin ediyor anlam veremiyorum.