Ünlü avukat Rezan Epözdemir'den Yargı dizisine sert sözler!

3 sezondur milyonları ekranlara kilitleyen Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı, 83. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Avukat, savcı ve polis üçgeninde geçen dizi, bir cinayet vakasıyla başlayarak hukuksal olaylar dizisiyle devam etti. Diziye dair ünlü avukat Rezan Epözdemir'den sert eleştiri geldi.

Senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı, başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun oynadığı, Ay Yapım imzalı Yargı dizisi 2021 yılında yayınlanan ilk bölümünden itibaren her hafta büyük etki uyandırıyor. Ceza hukukuna dair meseleleri ele alan diziyi ünlü avukat Rezan Epözdemir sert sözlerle eleştirdi.

yargı dizisine sert eleştiri

yargı dizisine sert eleştiri

YARGI DİZİSİNE SERT ELEŞTİRİ!

Pazar akşamlarına damgasını vuran Yargı dizisi, eleştirilerin hedefinde. Diziye ilişkin avukat Rezan Epözdemir sert sözler sarf etti. Epözdemir, ceza mahkemesine ilişkin kuralların fütursuzca ihlal edildiğini ve bunun bir aymazlık olduğunu dile getirdi.

yargı dizisi

yargı dizisi

Rezan Epözdemir, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla "Yargı dizisinde ceza muhakemesine ilişkin bütün kurallar ve ilkeler fütursuzca ihlal ediliyor. Yargı ile ilgili bir dizi yapıyorsunuz, bir hukuk danışmanınız yok mu? Bir hukukçudan görüş almıyormusunuz? Bu nasıl bir aymazlıktır..." dedi.

Ünlü avukatın bu sözleri sosyal medyada yankı uyandırdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dünyayı gezen bir gezgin Afrika'dan Kur'an sesini paylaştı! Dinleyenler mest oldu

Nice savaşlar gören 135 yıllık tarihî Orhaniye Tabyası kaderine terk edilmiş durumda!

İLİŞKİLİ HABER

Nice savaşlar gören 135 yıllık tarihî Orhaniye Tabyası kaderine terk edilmiş durumda!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0