Dünya jet sosyetesinin acılı günü!

İtalyan sinemasında rol aldığı filmler ve renkli sosyal yaşamıyla sık sık gündeme gelen Prenses Ira von Fürstenberg'den acı haber. Avrupa aristokrasisinin oldukça önemli isimleri arasında yer alan Prens Alfonso von Hohenlohe'nin eşi Prenses Ira von Fürstenberg Roma'daki evinde hayatını kaybetti.

Eşi ve aile hayatının yanı sıra bir dönem yaptığı oyunculuk kariyeriyle de bilinen dünya jet-setinin tanınmış ismi Prenses Ira von Fürstenberg'in 18 Şubat tarihinde yaşamını yitirdiği öğrenildi. Tasarımcı yönü ve sanatsal çalışmalarıyla çoğu zaman dikkatleri üzerine toplayan Prenses Ira von Fürstenberg, aynı zamanda modacı Atıl Kutoğlu’nun da yakın dostuydu.

Prenses Ira von Fürstenberg ve Prens Alfonso von Hohenlohe

Prenses Ira von Fürstenberg ve Prens Alfonso von Hohenlohe

İSTABUL'A DA GELMİŞTİ!

Geçtiğimiz zaman dilimlerinde Mustafa Koç'un annesi Çiğdem Simavi’nin konuğu olarak da birçok kez İstanbul’a gelen 83 yaşında ki Prenses Ira von Fürstenberg'in ölümü, Avrupa aristokrasisini yasa boğdu. 

 Tolga Sarıtaş tasarımcı Zeynep Mayruk'la nişanlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Tolga Sarıtaş tasarımcı Zeynep Mayruk'la nişanlandı!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0