Burak Özçivit'ten Manchester United sürprizi! Altay Bayındır’la tesisi karış karış gezdi

Çok konuşulan Rusya ziyaretinin ardından İngiltere'ye giden Burak Özçivit, Manchester United'a transfer olan Milli file bekçimiz Altay Bayındır'la buluştu. Dünya devinin tesisini gezen Burak Özçivit ve Altay Bayındır'ın o anları sosyal medyaya damga vurdu.

"Kuruluş Osman" dizisindeki başarılı performansıyla göz dolduran Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde 'Türk Dizi Müzikleri' adlı etkinlik için Rusya'ya gitmişti. Etkinliğin 540 dolara satılan biletleri günler öncesinden tükenirken ünlü oyuncu büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Rusya'da adeta fırtına estiren Özçivit, şimdi de soluğu İngiltere'de aldı.

Dünya futbol devi Manchester United'a transfer olan Milli file bekçimiz Altay Bayındır'la İngiltere'de bir araya gelen Özçivit, Manchester United'ın tesisini gezdi. 

Manchester United'a transfer olan ilk Türk futbolcu unvanına da sahip olan ünlü futbolcuyla kulübü dolaşa dolaşa bitiremeyen Özçivit, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İngiliz moda tasarımcısı Katharine Hamnett Gazze adına İngiliz hükümetini protesto etti!

Galatasaray'ın eski futbolcusu Lukas Podolski dönerci kralı oldu! Almanlar resmen müptela oldu

İLİŞKİLİ HABER

Galatasaray'ın eski futbolcusu Lukas Podolski dönerci kralı oldu! Almanlar resmen müptela oldu
Böyle veda görülmedi! Küçük bebek emziğe böyle veda etti

İLİŞKİLİ HABER

Böyle veda görülmedi! Küçük bebek emziğe böyle veda etti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0