Arka Sokaklar dizisi 666'ncı bölümü gördü! Özgür Ozan değişimine kayıtsız kalamadı

15 yıldır ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar, bu kez başrol oyuncularından Özgür Ozan'ın bir sosyal medya paylaşımı üzerine gündeme geldi. Ünlü oyuncu yapılan paylaşımda, değişimine yorumsuz kalamadı.

Geçtiğimiz aylarda kısa bir final yapan fakat alınan talepler üzerine ekranlara geri dönen Arka Sokaklar dizisi dikkat çekici oyuncu kadrosuyla gündeme gelmeye devam ediyor. Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen Özgür Ozan, bu kez verdiği cevap ile gündeme geldi. Ünlü oyuncu, Arka Sokaklar dizisinin 666. bölümünün yayınlanması üzerine geçmiş sezonlardan yapılan paylaşımlara kayıtsız kalamadı. 

Arka Sokaklar dizisi

Arka Sokaklar dizisi

"EVRİM GEÇİRMİŞİM!"

Arka Sokaklar dizisinin başladığı günden bu yana başrol oyuncuları arasında yer alan Özgür Ozan, dizide oynadığı Hüsnü rolüyle hafızalara kazınmıştı. Ünlü oyuncu, eski ve yeni bölümlerden alınan görüntülerin birleştirilmesi üzerine tepkisiz kalamadı. Fotoğraf kolajını alıntılayarak yanıt veren Özgür Ozan, yıllar içindeki değişimini görünce "Evrim geçirmişim" yorumunu yaptı.

İşte, Özgür Ozan'ın o yorumu...

Arka Sokaklar dizisi Özgür Ozan

Arka Sokaklar dizisi Özgür Ozan

Uğur Pektaş ile Gamze Özçelik’in oğulları Murathan kocaman oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Uğur Pektaş ile Gamze Özçelik’in oğulları Murathan kocaman oldu!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0