Dubai'de evlenmişlerdi! Ebru Gündeş eşiyle kiraya çıktı

Geçtiğimiz günlerde kendisinden 12 yaş küçük iş insanı Murat Osman Özdemir ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı, Dubai'de gerçekleştirilen ihtişamlı düğünü ile sık sık gündeme gelmişti. Ev arayışında oldukları bilinen ünlü çiftin nerede yaşayacakları belli oldu.

Güçlü sesi ve sahne performanslarıyla oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, son zamanlarda magazin dünyasında büyük ses getiren aile hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Dubai'de 4. kez nikah masasına oturan Ebru Gündeş, çok hızlı alınan evlilik kararı sebebiyle yaşayacakları yeri hazırlayamamıştı. Balayı sonrasında Türkiye'ye ye geri dönen ünlü çift, bu kez aldıkları lüks ev ile dikkatleri üzerine topladı. 

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş

YENİ EVLERİNİN KİRASI DUDAK UÇUKLATAN CİNSTEN!

Şimdilerde lüks bir otelde konakladıkları ileri sürülen ünlü çiftin bir yandan da ev hazırlıklarına devam ettiği biliniyordu. Önceki gün ev arayışlarına son veren ünlü çiftin İstanbul Acarkent’te kendilerine uygun lüks bir villa kiraladıkları öğrenildi. 3,5 katlı havuzlu lüks villanın kirası ise 17 bin dolar yani yaklaşık 535 bin TL. Ünlü ikili yakın zamanda yeni evlerine taşınacaklar.

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş

"HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER"

Dubai'de nikâhlarının kıyılmasından hemen sonra arkadaşlarıyla birlikte üstü açık otomobille şehir turu atan Ebru Gündeş ile Murat Osman Özdemir, duygularını yaptıkları sosyal medya paylaşımı ile göstermişti. Ünlü şarkıcı paylaşımına yazdığı "Mutluluğumuzu paylaşan herkese sonsuz teşekkürler" sözler ile uzun süre magazin gündeminde yer almıştı. 

İşte, ünlü şarkıcının o paylaşımı... 

Ebru Gündeş Murat Osman Özdemir paylaşımı

Ebru Gündeş Murat Osman Özdemir paylaşımı

Ekmek Teknesi’nin Mehpare’si Mehtap Bayri’nin yeni mesleği şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Ekmek Teknesi’nin Mehpare’si Mehtap Bayri’nin yeni mesleği şaşırttı
Mauro Icardi'den büyük jest! İmajıyla beğeni topladı

İLİŞKİLİ HABER

Mauro Icardi'den büyük jest! İmajıyla beğeni topladı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 4

Melisa taç 1 ay önce

Yakışmamış güzelime tarihi konaklardan site villalarına düşmek damat beyimiz cimri gibi duruyor

Fakirmiyiz 1 ay önce

Türkiye fakir diyolar Krallar bizde Saddamı kıskandıracak....

Kardelen 1 ay önce

Sağlıklı huzurlu mutlu günlerde güle güle otursunlar.

Başak 1 ay önce

Bu Ebrunun da seda sayandan farkı yok. Sayılamayacak çoklukta kocası oldu.