İbrahim Tatlıses'ten duygusal paylaşım: Bilenler bilir, ben bugün yeniden doğdum!

4 Mart 2011 tarihinde uğradığı silahlı saldırı sonucu uzun yıllar tedavi gören ve ölümden dönen İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla sevenlerini duygulandırdı. "Bilenler bilir, bugün ben yeniden doğdum" diyen Tatlıses, tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

4 Mart 2011 gecesi "İbo Show" programının çekiminden çıktığı esnada Maslak'ta uzun namlulu silahla açılan ateş sonucu ölümle burun buruna gelen usta sanatçı İbrahim Tatlıses, hayatının en zorlu sürecini yaşamıştı. 6 saatlik bir ameliyatın ardından Almanya'da tedavi gören Tatlıses'e ardından Miami, Florida, Amerika Birleşik Devletleri'nde dünyada en iyiler arasında bulunan beyin cerrahları tarafından tıbbi beyin operasyonu yapıldı.

"ALLAH'IMA ŞÜKÜRLER OLSUN"

Uzun yıllar tedavi gören ve ölümden dönen Tatlıses, ikinci doğum günü olarak adlandırdığı 14 Mart'ta sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. "14 Mart Tıp Bayramı" vesilesiyle tüm sağlık çalışanlarına minnettarlığını belirten Tatlıses, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün benim ikinci doğum günüm. Bilenler bilir, 14 Mart'ta ikinci kez doğdum. Aynı zamanda bugün benim ikinci kez doğmama vesile olan ve beni yeniden hayat bağlayan doktorlarımız, sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutlarım. Allah'ıma şükürler olsun."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Eşi sosyal medyadan hamile olduğunu duyurdu! Yunus Emre Survivor'da sevinçten havalara uçtu

Türkiye'de en uzun yaşayan insanlar nerede? Yaşam süresinin en uzun olduğu iller açıklandı

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'de en uzun yaşayan insanlar nerede? Yaşam süresinin en uzun olduğu iller açıklandı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0