Demet Sağıroğlu'dan Kayahan hakkında yıllar sonra gelen itiraf!

Türk pop müzik sanatçılarından biri olan Demet Sağıroğlu, yıllar sonra merhum sanatçı Kayahan hakkında itirafta bulundu. Kırgınlığını dile getiren Demet Sağıroğlu, söylediği sözlerle dikkat çekti.

"Arnavut Kaldırımı" şarkısıyla dillere pelesenk olan ve 90'lı yılara damgasını vuran pop şarkıcısı Demet Sarıoğlu, merhum sanatçı Kayahan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıllar sonra içinde sakladığı itirafı söyleyen Sarıoğlu, "Eliyle masayı çizip ‘albümün eylülde çıkacak' dedi. Sonra ‘ne oldu abi' dedim, ‘o masa değişti' cevabını verdi." dedi.

"MASA DEĞİŞTİ"

Demet Sağıroğlu, "Albüm konusunda benim hazır olmadığımı düşünüyordu. Hatta Sezen'e kızıyordu, bu Aşkın'ı çıkardılar şimdi senden de bekliyorlar diye... Sonrasında ben bir süre istedim, masaya eliyle çizerek 'eylül ayında çıkacak' dedi. Ağustosta 'Kayahan abi ne oldu' dedim, 'masa değişti' dedi. 'O zaman ben de değiştim gidiyorum' dedim. 2.5 sene küs kaldık." şeklinde konuştu.

İlk albümünü Şehrazat'ın çıkardığını söyleyen Sağıroğlu, "Kayahan abi, kimseye bedava şarkı vermedi. Bana 3 tane şarkı verdi. İkinci albümün prodüktörü oldu' dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Erzurumlu kadının videosuna Acun Ilıcalı da kayıtsız kalamadı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0