Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'e komşu şoku! Şikayet gelince bakın ne yaptılar...

İstanbul Etiler'de bir mekanda eğlenen Kıvanç Talıtuğ ve Başak Dizer'in eğlencesi komşu şikayetiyle son buldu. Ünlü çift çıkan kaosu fırsat bilip arka kapıdan çıktı.

Geçtiğimiz gece Kıvanç Tatlıtuğ Etiler'de bir mekanda eğlenmeye gitti. Eşi Başak Dizer de bir süre sonra ona katıldı. Aracını mekanın kapısına sıfır park eden Başak Dizer, mekana giriş yaptıktan kısa bir süre sonra olay patladı. Sabah'ın haberine göre karşı komşu yüksek sesten rahatsız olarak şikayetçi oldu. Hızını alamayan komşu mekana gelerek olay çıkardı.

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ

ARKA KAPIDAN HIZLA ÇIKIŞ YAPTILAR

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, gece bir mekanda eğlenirken komşunun bağrışlarıyla eğlenceleri yarım kaldı. Yüksek sesten rahatsız olan karşı komşu mekana gelerek işletmeci ile tartıştı. İstediği karşılığı alamayan komşu "Bunlar yıllardır böyle. Ben artık bıktım. Sürekli şikayet ediyorum ama nafile" şeklinde çıkıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer

Mekanın önünde meydana gelen olayı fırsat bilen Tatlıtuğ-Dizer çifti, arka kapıdan hızla ayrıldı.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0