Serenay Sarıkaya Adana Demirspor formasından sonra şimdi de saatiyle gündemde!

31 Mart Yerel Seçimleri için vatandaşlık görevini yerine getiren ünlü isimler arasında yer alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya tarzıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Adana Demirspor formasıyla dikkat çeken Sarıkaya'nın saati de dikkatlerden kaçmadı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Dün gerçekleştirilen yerel seçimlere Adana Demirspor formasıyla giden ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya tarzıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Yerel seçimler için sandığa giden ve vatandaşlık görevini yaparken görüntülenen Sarıkaya, güzelliği ile olduğu kadar tarzıyla da çok konuşulmuştu. Sarıkaya'nın Adana Demirspor formalı seçim kombini sosyal medyada çok konuşulurken bir detay daha dikkatleri çekti.

Serenay SarıkayaİLİŞKİLİ HABERSerenay Sarıkaya'nın Adanaspor formalı seçim kombini dikkat çekti! "İlk defa bugün giydim"

ÖNCE FORMA, ŞİMDİ DE SAAT İLE GÜNDEMDE!

Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmenin, yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart'ta sandık başına gittiği seçimlerde ünlü isimler de objektiflere takıldı. Sandığa giderken görüntülenen ünlülerden Serenay Sarıkaya seçime damgasını vuran isimler arasında yer aldı. Süper Lig ekibi Adana Demirspor formasıyla oyunu kullanan güzel oyuncunun formasıyla birlikte taktığı saat ise sosyal medyada çok konuşuldu. Başarılı oyuncunun yüzü olduğu ünlü bir markaya ait olan 800 bin TL değerindeki saate yorum yağdı. Kullanıcılar Sarıkaya için "Parası var ki takıyor!", "Hiç kıskanmadım...", "Forma aşırı yakışmış ama saat ve gözlük olmamış.", "İstediği yerde takar, bize ne?", "Yakışır sana Serenay..." yorumlarında bulundu.

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0